Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Miska, wyślesz mi te namiary?
Moja walka o lepszą sylwetkę
No nic trzeba sie wziąć za siebie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Neciu nie znam się zupełnie na tym, ale trzymam kciuki, żeby szybko się wyniki poprawiły :*
u mnie wolno, bo wolno, ale w dół...
65.8
PS efryna da się jakoś tak ustawić podpis, żeby te małe suwaczki mieściły się koło siebie chociaż 2? podejrzewam, że my nie możemy, ale może Ty jakoś umiesz coś tam zmienić, żeby poszerzyć to miejsce?
65.8
PS efryna da się jakoś tak ustawić podpis, żeby te małe suwaczki mieściły się koło siebie chociaż 2? podejrzewam, że my nie możemy, ale może Ty jakoś umiesz coś tam zmienić, żeby poszerzyć to miejsce?
Gratuluje!
Suwaczki sie mieszcza, nawet 3 obok siebie, jak sie w przegladarce na tel zmieni zeby pokazalo wersje na komputer, tylko w tej mobilnej widac jeden pod drugim, na kompie, albo jak sie w ustawieniach zmieni, zeby pokazywalo wersje komputerowa strony w przegladarce, sa trzy obok siebie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
o ja debil, nie wpadłam na to...
ale niestety i tak 5 suwaczków jest maks, więcej odnośników nie można, a myślałam, że wcisnę 6
ale niestety i tak 5 suwaczków jest maks, więcej odnośników nie można, a myślałam, że wcisnę 6
No więc poszłam wczoraj zrobić trochę marszobiegu. Oczywiście tak jak Franio się nigdy nie budzi w tej początkowej fazie snu, tak wczoraj mężowi się obudził. Radar ma jakiś...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
u mnie znowu spadek mały 65.4.
nie podoba mi się ta cisza... chyba nie poddalyscie się Laski?
nie podoba mi się ta cisza... chyba nie poddalyscie się Laski?
Ja się poddałam. Zrobię badania, jak wrócę do Polski. Na sto procent coś jest ze mną nie tak, a perspektywa odmawiania sobie wszystkiego co końca życia sprawia, że chyba wolę być gruba. Wiem, że to też kwestia zdrowia, ale już wiem, że to wszystko będzie dla mnie wyzwaniem psychicznym, bardzo dużym.
Myślę, że to, że od roku prawie nie mogę zajść w ciążę też o czymś świadczy
Myślę, że to, że od roku prawie nie mogę zajść w ciążę też o czymś świadczy
nie znam się na tym z ciąża to różnie bywa, ale to, że waga Ci stoi w miejscu mimo ćwiczeń i pudełek to faktycznie dziwne... a jakie badania zrobisz?
Efryne, ehhh, oby nic zlego ci nie wyszlo!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Necia, współczuje wyników, ale dobrze ze znasz przyczynę
Efryna, przykro mi ze taki mały spadek. Zbadaj się.
Czy jak w ciąży nie miałam cukrzycy to mogę sobie odpuścić te badania?
U mnie dobry tydzień, czyje optymistycznie ze chudnę, trzymam dietę, jem pudełka pogoda napawa optymizmem, chce się żyć!
Efryna, przykro mi ze taki mały spadek. Zbadaj się.
Czy jak w ciąży nie miałam cukrzycy to mogę sobie odpuścić te badania?
U mnie dobry tydzień, czyje optymistycznie ze chudnę, trzymam dietę, jem pudełka pogoda napawa optymizmem, chce się żyć!
Daff, cukrzyca ciazowa, a insulinoopotnosc to dwie rozne bajki
Fakt, ze przy io ryzyko cc jest większe, ale nie ma reguly mozna miec io, a nie miec cc
Wiec jesli cie cos niepokoi, ro lepiej zbadać
Fakt, ze przy io ryzyko cc jest większe, ale nie ma reguly mozna miec io, a nie miec cc
Wiec jesli cie cos niepokoi, ro lepiej zbadać
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nie, cukrzyca ciążowa to coś innego.
Oczywiście są kobiety, które są bardziej narażone na nią i którym zostaje już po ciąży (np. Marcina siostra miała cukrzycę ciążową i jej została już pewnie na zawsze, bo dziecko ma 10 lat a przed ciążą problemów nie miała), ale generalni cukrzycę ciążową może mieć każda kobieta.