No ja chciałabym zwalić na swieta, ale nie mam takich wahań świątecznych, wiec chyba niestety
Po Tobie to i tak nie widać wagi
No ja chciałabym zwalić na swieta, ale nie mam takich wahań świątecznych, wiec chyba niestety
A ja nawet nie wiem. Przez całe życie miałam wpojone przez rodziców ze jestem gruba, ale jak tak teraz patrzę na zdjęcia to chyba ich poniosło. Nie pamietam żebym się pilnowała jako trenująca osoba w sensie do 20paru lat.
Co od poczatku ciazy pewnie wlacznie daje 5-6kg - Ty grubasieItzal pisze:No ale tobie to raczej normalne ze przybywa Mi przybbylo 2kg od 20 grudnia ale raczej winy na swieta nie zwalamAurinko pisze:To ja się podbudowałam. Od 3.12 przybyło 2 kg
A na co chorujesz, że musiałaś unikać sportu?daffodil pisze:A ja nawet nie wiem. Przez całe życie miałam wpojone przez rodziców ze jestem gruba, ale jak tak teraz patrzę na zdjęcia to chyba ich poniosło. Nie pamietam żebym się pilnowała jako trenująca osoba w sensie do 20paru lat.
Choć pierwsze przybranie na wadze było w 1 gimnazjum, jak odcięli mnie zupełnie od sportu (nawet wf i przestrzegali ze mam powolutku wchodzic po schodach) z powodu diagnozy.
Ale tez nie byłam wtedy pulpetem.
A takie mocne przytycie to jak długo nie mogłam zajść w ciąże a potem poroniłam. Ale tu było więcej czynników.
Kolejne to ciąża z Z i ciąża z H. Ja w ciąży to chyba nawet od wody tyje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości