Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
o, to nie wiem, patrzyłam na ten obrazek https://www.zaquad.com/tabela-rozmiarow/ tutaj pokazują tam gdzie pępek, hmmm
w najwęższym miejscu mam 72.
Zawstydzacie mnie dziewczyny, wychodzi ze jestem totalnym nieogarem, bo totalnie nie wiem jak wygospodarować czas na ćwiczenia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Talia jest wyżej. Najwezsze miejsce
Ja mam na wysokości pępka (to moje najszersze miejsce) mam 85cm W talii 73cm. Głównie noszę rozm 36, czasem 38.
Jesteś dla siebie zbyt surowa!
Suerte daj spokój, jakie siedzę w domu, masz trójkę dzieci, a masz sile wstać przed nimi i ćwiczyć. Ja po prostu jestem leniwą bulą chyba
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
suerte, ja na wysokosci pepka mam 87cm w talii 78cm.... i ubieram bikini uwierz w siebie!!
jedynym wytlumaczeniem dla mnie jest to ze mam dostac @ dzisiaj i przez moja endometrioze puchnie mi caly brzuch ( i dolna czesc i gorna...)
jedynym wytlumaczeniem dla mnie jest to ze mam dostac @ dzisiaj i przez moja endometrioze puchnie mi caly brzuch ( i dolna czesc i gorna...)
Necia, ja wcześniej nie potrafiłam się zmusić do ćwiczeń. Teraz jakoś mi idzie, nie miałam jeszcze przerwy, ale sądzę, że jakiś kryzys nadejdzie.
no to masz tylko 5 cm więcej ode mnie a skoro mnie tak chwaliłaś to teraz pochwal siebie
ana tym obrazku to w bardzo dziwnym miejscu jest pępek
Adu, mamy tyle samo na wysokosci pepka!
W najwezszym miejscu mam 96
Smiechem przez lzy jest to, ze w tylku mam "tylko" 104
Suerte, co do twojej rozmiarowki, ja nosze w wiekszosci L sukienki z H&M ktore ostatnio Lisbeth wstawiala mam M, a jedna nawet S
W najwezszym miejscu mam 96
Smiechem przez lzy jest to, ze w tylku mam "tylko" 104
Suerte, co do twojej rozmiarowki, ja nosze w wiekszosci L sukienki z H&M ktore ostatnio Lisbeth wstawiala mam M, a jedna nawet S
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby ja mam w tyłku 98!
dziękuję Dziewczyny za pocieszenia! :*
dziękuję Dziewczyny za pocieszenia! :*
Suerte, widzisz? Jest z Tobą całkiem zajebiscie
Ja musze się zmierzyć jak wrócę do domu, bo tu nie mam centymetra. Mam nadzieje, ze dużo to tu nie przytyłam
Ja musze się zmierzyć jak wrócę do domu, bo tu nie mam centymetra. Mam nadzieje, ze dużo to tu nie przytyłam
Suerte, na pewno nie nosisz XXL. Ja mam więcej w biodrach, a spodnie noszę rozmiar 40 czyli L.
XXL miałaś być może 18kg temu.
Zmieniłam (na własną rękę) trochę zasady diety, bo za długo waga stała w miejscu. Ujmuję węgli, dokładam białka. Inaczej czuję, że nic nie ruszy i popłynę z rozpaczy.
XXL miałaś być może 18kg temu.
Zmieniłam (na własną rękę) trochę zasady diety, bo za długo waga stała w miejscu. Ujmuję węgli, dokładam białka. Inaczej czuję, że nic nie ruszy i popłynę z rozpaczy.
ja przyznaje, że nigdy się nie mierzyłam, dlatego nawet nie wiedziałam czy mam dużo czy nie. tzn porównywałam tylko z 90-60-90 modelek