Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiaq, serio, totalnie, musiałam się zmusić do kolacji po treningu, a i tak niewiele zjadłam. Tego, którego mam nie polecę, bo jest smakowe i obrzydliwe, ale to taka standardowa odżywka z serwatki. Mój brat mi polecił to bez smaku: https://sklep.sfd.pl/Olimp_Natural_100_ ... is730.html
Może jako dodatek do koktajlu będzie ok
Może jako dodatek do koktajlu będzie ok
Moja siostra jest na diecie od dietetyka. Nigdy tyle nie jadła, bo aż 1900 kcal. No ale ona dużo się rusza. Zniknął jej apetyt na słodkie. Schudła w miesiąc 1,5 kg, no ale ona już jest chuda więc nie ma się co dziwić.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Ogólnie wszystkie te białka mają specyficzny smak. Parę lat temu miałam całkiem dobre czekoladowe, ale za cholerę nie mogę znaleźć. Teraz mam próbki, bo szukam smaku..
Z tego czarnego opakowania nawet nawet był smak czekoladowy, truskawkowy to był wymiot.. Żółte opakowanie też całkiem całkiem, ale szału nie ma. Miałam jeszcze próbki z Whey Genix i one chyba wypadły najlepiej
Z tego czarnego opakowania nawet nawet był smak czekoladowy, truskawkowy to był wymiot.. Żółte opakowanie też całkiem całkiem, ale szału nie ma. Miałam jeszcze próbki z Whey Genix i one chyba wypadły najlepiej

- Załączniki
-
- PSX_20210130_222617.jpg (337.1 KiB) Przejrzano 3940 razy
-
- IMG_20210130_222421.jpg (74.96 KiB) Przejrzano 3940 razy
- malwinka89
Ja kiedyś miałam Scitec Nutrition. Słodkie, ale w koktajlach się sprawdzało.

- Escherichia
Ja ogólnie piję je duszkiem i się krzywię
W tym miesiącu wypiłam chyba 4?

Ja już wypiłam tyle różnych odżywek białkowych i żadne mi nie podeszły.
A tak poza tym już wiem, że czekoladowe i orzechowe są fuj oraz wszelkiej maści owocowe czy ciasteczkowe. Toleruję jedynie wanilię ale to też wypijam duszkiem. Teraz mamy taką ale spoko są też z firmy Nutrend i Allnutrition.
A tak poza tym już wiem, że czekoladowe i orzechowe są fuj oraz wszelkiej maści owocowe czy ciasteczkowe. Toleruję jedynie wanilię ale to też wypijam duszkiem. Teraz mamy taką ale spoko są też z firmy Nutrend i Allnutrition.
Dzięki dziewczyny za dużo pomysłów, a zwłaszcza odradzenie tych odżywek, które się do niczego nie nadają
ze swojej strony odradzam pomarańcza-marakuja (ale to nie ja wybierałam). To jeszcze dopytam (dziewczyny, które stosują/stosowały albo się znają) - zastępujecie tym po prostu jakaś przegryzkę, czy to jakiś zaawansowany system (np. więcej w dni treningowe itp.)?
KarLa, nigdy nie miałam usg tarczycy, ale hormony miałam zawsze w normie (przeciwciał też nigdy nie badałam). No ogólne problemy z tarczycą pewnie by pasowały do moich problemów z chudnięciem, ale w sumie jak hormony są w normie, to i tak się tego nie leczy, więc jakoś nie mam wybitnej motywacji do robienia badań.
KarLa, nigdy nie miałam usg tarczycy, ale hormony miałam zawsze w normie (przeciwciał też nigdy nie badałam). No ogólne problemy z tarczycą pewnie by pasowały do moich problemów z chudnięciem, ale w sumie jak hormony są w normie, to i tak się tego nie leczy, więc jakoś nie mam wybitnej motywacji do robienia badań.
Ja jak piłam to białko, najlepsze dla mnie waniliowe, to z dodawałam do mleka i jadłam z płatkami.

- Escherichia
Efryna, piję przed snem, kiedy na koniec dnia widzę na apce, że miałam mało białka w diecie.
Nie no, to przed snem bym się nie zmusiła chyba 
Adu, ech, tylko ja nie cierpię mleka. W sumie to najbardziej mi się marzy coś bez smaku
Adu, ech, tylko ja nie cierpię mleka. W sumie to najbardziej mi się marzy coś bez smaku
Efryna, piję tylko w dni treningowe, czyli 3 razy w tygodniu. Jak ćwiczę wieczorem, to wypijam po wysiłku i wtedy na kolację wchodzą głównie warzywa. Jeśli przed południem, to po treningu wypijam shake lub zjadam batona proteinowego (teraz robię sama z masłem orzechowym, odżywką, orzechami itd).
Efryna, faktycznie Twoje problemy brzmia jakby cos tarcyca bylo. Ja mam hormony w normie, ale mam mala dawke lekow

Mojemu mężowi na siłowni robili odżywkę na mleku o smaku słony karmel. Smakowało mu