ja też
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dzisiaj jej powiedziałam, że to wręcz niewiarygodne, że sprawia mi tyle cierpienia, pod koniec treningu mam ochotę umrzeć, a jeszcze jej za to płacę
Zdecydowałaś się na personalną?
Misiaq, tak, i jestem super szczęśliwa, bo laska jest też fizjoterapeutką, a ja mam trochę swoich problemów i pewne ograniczenia i wspaniale mi to ogarnia (a na koniec mnie rozciąga i czuję się jak nowy człowiek)
Efryna, właśnie miałam pytać jak trener. Super, że jesteś zadowolona
Farazi, dla mnie wyglądasz świetnie! Masz bardzo podobną figurę do mojej szwagierki. Ona też jest wysoka i ciągle ma kompleksy na tym punkcie. Nie dość, że nie założy obcasów, to jeszcze się garbi.
Gratuluję spadku!
U mnie waga stoi, bo jakże by inaczej ale kupiłam sobie pas neoprenowy, to może doczekam jakiegoś spadku w dół na brzuchu (tak, wiem, że to lipa jest ale dajcie się nacieszyć tym spływającym potem )
Farazi, dla mnie wyglądasz świetnie! Masz bardzo podobną figurę do mojej szwagierki. Ona też jest wysoka i ciągle ma kompleksy na tym punkcie. Nie dość, że nie założy obcasów, to jeszcze się garbi.
Gratuluję spadku!
U mnie waga stoi, bo jakże by inaczej ale kupiłam sobie pas neoprenowy, to może doczekam jakiegoś spadku w dół na brzuchu (tak, wiem, że to lipa jest ale dajcie się nacieszyć tym spływającym potem )
Farazi, gratulacje!
farazi tak mi się wydawało, że musisz być wysoka, bo pamiętam Twoje fotki chyba w Garczyńskiej (?), to figura idealna.
ja chyba sobie cel zmienię na te 59, bo patrząc na to jak mi teraz lecą (a raczej nie-lecą) kilogramy, to tylko się wkurzam i nie wierzę, że z takich spadków uda mi się uzbierać jeszcze 7 kilo... trudno no, te 2 kilo jeszcze niech chociaż spadnie, a potem się zobaczy... ech.
ja chyba sobie cel zmienię na te 59, bo patrząc na to jak mi teraz lecą (a raczej nie-lecą) kilogramy, to tylko się wkurzam i nie wierzę, że z takich spadków uda mi się uzbierać jeszcze 7 kilo... trudno no, te 2 kilo jeszcze niech chociaż spadnie, a potem się zobaczy... ech.
Suerte, Misiowa, bardzo Wam dziękuję za te słowa. I właśnie ja zmierzam do tego, co było rok temu, gdy pokazywałam te zdjęcia w sukienkach. Teraz nie dopinam się w spodniach z tamtych wakacji.
Oj nie powiedziałabym, że to generalna zasada.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wyższa kobieta nawet tak przytyje 5 kg to ledwo widać, a na takim kurduplu jak ja to od razu widać niestety :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dziś bez ćwiczeń niestety :/ okresu dostałam i brzuch boli :/
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
+1
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
W męża rodzinie są wysokie kobiety. Teściowa jest no... grubsza delikatnie mówiąc. Przez to, że jest wysoka wygląda jak góra. Moja mama też nie jest chudzinka, ale jest niska i jakoś nie wygląda aż tak postawnie.
Siostry męża są wysokie i też każdy kilogram widać. Może dlatego, że idą im tylko i wyłącznie w brzuch. Wygląda to dziwnie. Długie, w miarę chude nogi, a potem wielki brzuch.
Więc może faktycznie kwestia proporcji.
Siostry męża są wysokie i też każdy kilogram widać. Może dlatego, że idą im tylko i wyłącznie w brzuch. Wygląda to dziwnie. Długie, w miarę chude nogi, a potem wielki brzuch.
Więc może faktycznie kwestia proporcji.