Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
U mnie przy mojej cc i z M i teraz najwazniejsze pomiary to na czczo i przed snem... i mam sobie 2 dowolne pomiary dodatkowo wybrac do tego sposrod przed posilkami/godzine po... nie musza byc codziennie te same procz tego na czczo i przed snem... ja i tak mierze wiecej razy bo zazwyczaj po kazdym posilku i eyrywkowo przed posilkami czasem
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Asieka słodycze szybko stawiają na nogi kiedy masz już spadek, że Cię trzęsie, ale tak to możesz się ratować doraźnie, a nie stosować jako element diety. Jak siedzę w domu i mam problem w drugą stronę (czyli jak to zrobić żeby nie jeść) to nie mam spadków, ale jak kiedyś rozmawiałam z lekarzem to twierdził że aby uniknąć cukrzycy już przy takich spadkach powinnam trzymać dietę cukrzycowa ( cokolwiek ona oznacza). W każdym razie jak pilnowałam jędzenia co 3-4h to i bez diety było ok. Ale ja nie miałam też nigdy takich ostrych jazd jak Ty.
Mimezja, czyli dietę z niskim IG
co do słodyczy pełna racja, to w ogóle wysoce niepokojące, że asieka w tym wieku masz takie zjazdy. Musisz zadbać o siebie koniecznie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja kiedys zaslablam w samolocie, zaczelo mnie trzasc, zimne poty, zawroty glowy, dusznosci i tak jak zazwyczaj w filmach bywa to obok nas, dokladnie na siedzeniu obok mnie siedzial mlody chlopak, okazalo sie ze jest ratownikiem medycznym. M. juz troche panikowal ale chlopak zapytal M. czy mamy cos slodkiego (mialam jakiegos batona) i kazal mi zjesc tego batona. Bardzo szybko postawilo mnie to na nogi

Przyszłam Was zdenerwować
2,3kg w tydzień! Jaki jest jej sekret? Stres nowej pracy i potężne złogi w jelitach
sorry za szczegóły
a tak poważnie to serio ze mnie zeszło, do tego dieta i ćwiczę dużo. Ale te 2 kg mnie rozśmieszyły w sumie dzisiaj na wadzę, chyba zacznę już pisać książkę o odchudzaniu 

- Escherichia
shattered, nie mów mi o złogach, znowu przeglądałam oferty hydrtokolonoterapii w Krakowie
Kusi jak cholera 

Nawet nie wiem co to za terapia 
Gratuluję wyników. Ja po ciąży będę musiała zgubić pewnie koło 18-20 kg. Mam nadzieję, że chociaż połowa zejdzie sama.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Gratuluję wyników. Ja po ciąży będę musiała zgubić pewnie koło 18-20 kg. Mam nadzieję, że chociaż połowa zejdzie sama.
- Escherichia
To ja aż takim szaleńcem nie jestem, u mnie to był wynik tygodnia bez wc

Moje kumpele robiły ten zabieg i były zachwycone efektem. Mówiły ze w życiu sie tak lekko nie czuły 

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
shattered, gratuluję nowej pracy! Powiesz coś więcej? No i spadku też gratuluję, ale przez zaciśnięte zęby 
Dla mnie usuwanie złogów jelitowych, to poziom szurstwa jak wlewy z witaminy c, czy upuszczanie krwi, ale co kto lubi

Dla mnie usuwanie złogów jelitowych, to poziom szurstwa jak wlewy z witaminy c, czy upuszczanie krwi, ale co kto lubi

A to nie jest przypadkiem średnio zdrowe?
- Escherichia
- Escherichia
Bo ja wiem.. to taka głębsza lewatywa

Mnie akurat zabieg kusi, ale pewnie zdecyduję się na więcej wody i błonnika, bo wizja źle wykonanego zabiegu i nietrzymania stolca mnie przeraża

Zaciskaj, wtedy mniej się je

to już zawsze czułabyś się lekko więc nie wiem czy możemy tutaj mówić o źle wykonanym zabieguEscherichia pisze: ↑09 lut 2021, 10:20bo wizja źle wykonanego zabiegu i nietrzymania stolca mnie przeraża