Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Asieka, co to za ćwiczenia?
no i super

Ja przytyłam 0.3 kg. Tragedia

odwyk od cziperków dzień 18, alkohol mnie pokonał i piłam 3 razy

Ćwiczenia z Moniką jakoś mi spowszedniały i wczoraj wybrałam Caroline Grivan. Nie róbcie tego same w domu bo nikt Was nie podniesie z podłogi

Ćwiczę z Anka dziedzic, długo robiłam ćwiczenia na wzmocnienie mięśni brzucha takie w sumie po porodzie, a teraz robię ćwiczenia na płaski brzuch
Mój mąż postanowił odstawić słodycze w poście. Liczę, że i ja ograniczę przy okazji 
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja też wykorzystałam ten czas jako dobry pretekst. Na więcej motywacji mnie nie stać. Waga niby stoi w miejscu już jakiś czas ale tak mi wywaliło brzuch że widać go nawet po obudzeniu. A jak pojem to brzuch jak w połowie ciąży
Misiaq, pisałaś, że robiłaś sobie jakieś zabiegi, które pomogły. Pamiętasz, co tak było?
szczotkujesz? Dobry efekt to daje. No ja tak śmiechem żartem o niej pisałam ale ona jest technicznie bardzo dobra co mi się podoba. I nie gada w trakcie więc nie będzie Cie wkurzać

https://www.youtube.com/watch?v=rma9n_xL1i0
tu dla przykładu na nogi. Ja wczoraj ćwiczyłam z 3 kg i umarłam (tylko dłuższy program), ona ma 12kg . Dla początkujących 0kg powinno być w sam raz

Ja słyszałam dużo dobrego o zabiegach endermologii. Kusi mnie, chociaż cena trochę odstrasza.
Z ciekawości, jaka to była kwota za zabieg i ile zabiegów trzeba dla uzyskania efektów?
shattered, 3kg na rękę, czy w sumie? Spoko wyglądają te ćwiczenia, może się odważę 
Miałaś do tego specjalne ubranko?
3 na rękę. Nie wiem czemu nie napisałam normalnie 6

Dopytuję, bo jestem ciekawa, czy zabieg endermologii i masażu próżniowego to nie jest przypadkiem to samo. W ”moim” salonie 10 zabiegów plus kostium to koszt 1tyś.
Jesteśmy leniwe buły, bo zamiast wyciskać siódme poty ćwiczeniami, chcemy się odchudzić za kasę mężów
. A nie! Ty już wróciłaś do pracy. To ja jestem leniwa buła.
Jesteśmy leniwe buły, bo zamiast wyciskać siódme poty ćwiczeniami, chcemy się odchudzić za kasę mężów
Waciki - dobre i to 
- Escherichia
Też zastanawiam się nad jakimiś zabiegami. U mnie w mieście nie ma zbyt dużej oferty, ale coś wynajdę 
U mnie waga stała przez 2 tygodnie. Przeanalizowałam ten czas i jednak u mnie się sprawdzają regularne posiłki + dieta wysokobiałkowa. Cały czas byłam na deficycie (i to za dużym
), ale makro źle dobrane i zastój był. Wróciłam do regularnego jedzenia (znowu na siłę trochę), powróciłam do większej ilości białka i w 3 dni poszło -0,8kg.

U mnie waga stała przez 2 tygodnie. Przeanalizowałam ten czas i jednak u mnie się sprawdzają regularne posiłki + dieta wysokobiałkowa. Cały czas byłam na deficycie (i to za dużym