Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Sofi, Karla to ja mam podobnie jak Wy- aktywny dzień+ trening lub spacer to ok 15-20tyś, zwykły dzień (ze szkołą,pracą itd) to ok 10tyś, a leniwy dzień w domu to 5-6tyś.
Wow, to jestem pod wrażeniem, u mnie 10-15 tys to już przy naprawdę intensywnym dniu. Najwięcej mi wpadło chyba z 25, jak cały dzień byłam w górach...
Inna sprawa, że nie mam zegarka, tylko aplikację na telefonie, więc wyniki mogą być mocno sfałszowane (mam nadzieję, że na moją korzyść, ale równie dobrze może być odwrotnie )
Inna sprawa, że nie mam zegarka, tylko aplikację na telefonie, więc wyniki mogą być mocno sfałszowane (mam nadzieję, że na moją korzyść, ale równie dobrze może być odwrotnie )
Sowaa, bo już zaczęłam się zastanawiać czy wszystko ok z moimi zegarkami
Gdy wszystko funkcjonowało normalnie, czyli praca, szkoła, przedszkole, zakupy itd. To miałam codziennie 20 tysięcy. Teraz 10 robię często bez wychodzenia z domu. Ale fakt jest taki, że w dzień praktycznie cały czas jestem w ruchu.
Gdy wszystko funkcjonowało normalnie, czyli praca, szkoła, przedszkole, zakupy itd. To miałam codziennie 20 tysięcy. Teraz 10 robię często bez wychodzenia z domu. Ale fakt jest taki, że w dzień praktycznie cały czas jestem w ruchu.
Ja tez tylko telefon, myśle ze z zegarka byłoby sporo więcej. Telefon jednak nie zawsze zlicza, no i w domu nie nosze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii, 10 w domu?! Szacun. Ja w domu to 4/5.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie 10 tys to tez dużo, ale z dziećmi to tez na pewno inaczej, ja chodzę od komputera, do tv i do kuchni czy łazienki
- Escherichia
Ta.. w domu kuchnia, łazienka, drugi pokój.. cudów tu nie będzie Dlatego m.in. wzięłam się za kijki. Odkąd wszystko pozamykane, to nawet nie można sobie nabić kroków idąc na piwo
Drugi dzień trzymam michę. Wciąż za mało piję
Dzisiaj więcej kijków.. jutro mam wychodne na drineczki
Drugi dzień trzymam michę. Wciąż za mało piję
Dzisiaj więcej kijków.. jutro mam wychodne na drineczki
Weźcie pod uwagę, że ją mam piętrowy dom (kilkadziesiąt razy dziennie idę na górę i dół), non stop sprzątam no i mam dwoje ruchliwych dzieci
Ja bym musiała non stop tel mieć przy sobie, żeby mi zliczał a biorę go do ręki dopiero jak usiądę.
Myślę że u mnie jest podobnie. Pewnie dla osób postronnych może się to wydawać nieprawdopodobne skoro "siedzę w domu z dziećmi" , ale odkąd otworze oczy to siedzę 10 minut przy śniadaniu (a i tak coś muszę podać, coś wyjąć, coś spadnie itd) i jakieś 20 minut jak jedno śpi a drugie ogląda bajkę. Tak to cały czas chodzę.
Jakie macie aplikacje w telefonie do zliczania krokow?
Dziewczyny ja mam małe mieszkanie, a jak Krzys jest w domu to narobie kroków pewnie od groma, siedzieć nie siedzę wcale praktycznie.
Ja mam wbudowana aplikacje licząca kroki.
Ja mam wbudowana aplikacje licząca kroki.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Nuuutella, o właśnie. Teraz usiadłam, bo piję kawę.
Wcześniej miałam Mi Banda, teraz mam smartwatcha, takiego bardziej eleganckiego ale mierzą tak samo z tego co widzę.
Wcześniej miałam Mi Banda, teraz mam smartwatcha, takiego bardziej eleganckiego ale mierzą tak samo z tego co widzę.
Dla mnie mi band bardzo oszukuje, czasem zakładałam mi banda i Ł samsunga jednoczesnie i różnica byla kolosalna. No ale jak mi band pokazuje mniej, to przynajmniej człowiek sobie zawyża jak sobie ustali np 7 tys kroków to robi te 8-9
- Escherichia
Jak roztrzygasz, który przekłamuje?
Liczysz?
Escherichia, duzo osób pisze, że mi bandy zaniżają, więc obstawiam, że on.