Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Może polecić fajne ćwiczenia z YT na nogi (uda)?
U mnie waga stoi, ale widzę różnicę na brzuchu.
Na udach za to nic, była tragedia i jest tragedia
I cellulit większy
U mnie waga stoi, ale widzę różnicę na brzuchu.
Na udach za to nic, była tragedia i jest tragedia
I cellulit większy
Misiaq, pisałaś, że robiłaś sobie jakieś zabiegi, które pomogły. Pamiętasz, co tak było?
szczotkujesz? Dobry efekt to daje. No ja tak śmiechem żartem o niej pisałam ale ona jest technicznie bardzo dobra co mi się podoba. I nie gada w trakcie więc nie będzie Cie wkurzać
https://www.youtube.com/watch?v=rma9n_xL1i0
tu dla przykładu na nogi. Ja wczoraj ćwiczyłam z 3 kg i umarłam (tylko dłuższy program), ona ma 12kg . Dla początkujących 0kg powinno być w sam raz
Masaże próżniowe.
To było genialne i u mnie był bardzo widoczny efekt. A wiem, że w internecie są różne opinie na ten temat.
Ja na pewno powtórzę, nich tylko skończy się zima i pandemia
Ja słyszałam dużo dobrego o zabiegach endermologii. Kusi mnie, chociaż cena trochę odstrasza.
Ja robiłam w swoich rodzinnych stronach to było dużo taniej niż w Warszawie. I robiłam na całe ciało, a teraz będę robić tylko od pasa do kolan (jeśli będzie taka możliwość) albo tylko nogi.
Z ciekawości, jaka to była kwota za zabieg i ile zabiegów trzeba dla uzyskania efektów?
shattered, 3kg na rękę, czy w sumie? Spoko wyglądają te ćwiczenia, może się odważę
Płaciłam 800 zł za 12 masaży + konsultacja z lekarzem przed zabiegami. Ten gabinet wymagał takiej konsultacji, a wiem że nie wszystkie wymagają.
To cena z prowincji + promocja.
Podobno 12 masaży to takie minimum, w serii co 2-4 dni, a później przypominający raz na 2-3 miesiące.
Ale kto ich tam wie Business is business
Miałaś do tego specjalne ubranko?
3 na rękę. Nie wiem czemu nie napisałam normalnie 6 a ona ma 12 na całość. Konstrukcja mojej wypowiedzi wczorajszej powala logiką
Dopytuję, bo jestem ciekawa, czy zabieg endermologii i masażu próżniowego to nie jest przypadkiem to samo. W ”moim” salonie 10 zabiegów plus kostium to koszt 1tyś.
Jesteśmy leniwe buły, bo zamiast wyciskać siódme poty ćwiczeniami, chcemy się odchudzić za kasę mężów . A nie! Ty już wróciłaś do pracy. To ja jestem leniwa buła.
Jesteśmy leniwe buły, bo zamiast wyciskać siódme poty ćwiczeniami, chcemy się odchudzić za kasę mężów . A nie! Ty już wróciłaś do pracy. To ja jestem leniwa buła.
Tak to jest to samo Myślałam że to jest jasne.
Ale to nie jest na odchudzanie tylko na cellulit
Na waciki już zarabiam
Ale to nie jest na odchudzanie tylko na cellulit
Na waciki już zarabiam
Waciki - dobre i to