Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Aneczka, w końcu się uda, super!
Mała, liczy się każda aktywność
Escherichia, wow!
Gdzie mierzycie biodra? Tam gdzie wystają kości czy tam gdzie najszersze?
Mała, liczy się każda aktywność
Escherichia, wow!
Gdzie mierzycie biodra? Tam gdzie wystają kości czy tam gdzie najszersze?
Dzięki dziewczyny. Teraz to się już musi udać!
Sofii, mi kości nie wystają, więc mierze także gdzie jest najszerszej
Sofii, mi kości nie wystają, więc mierze także gdzie jest najszerszej
- Escherichia
Na necie różnie podają, w którym miejscu mierzy się biodra. Najbardziej przemawia do mnie miejsce nad wzgórkiem łonowym, i to właśnie miejsce widuję najczęściej do pomiaru bioder. Ja to nazywam nadcipie Robię pomiary m.in. w pępku, boczkach i flaku oraz biodra.. Na zdjęciu boczki i flak, poniżej biodra.
- Załączniki
-
- PSX_20220213_163136.jpg (209.69 KiB) Przejrzano 2483 razy
Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja chyba muszę iść na pudełka, bo tak to ja nigdy nie schudnę… czasu na gotowanie nie mam kompletnie, wiec łapie coś w locie zazwyczaj, a takim odżywianiem to ja nigdy nie zrzucę.
Misiaq z jakiej firmy masz pudełka?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Misiaq z jakiej firmy masz pudełka?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Neciu teraz nie jestem.
Ale wcześniej to nie byłam wierna żadnym, zmieniałam sobie: Body Chief, Nice to feet you, Suvibox. Jeszcze jakieś, ale nie pamiętam
Ale wcześniej to nie byłam wierna żadnym, zmieniałam sobie: Body Chief, Nice to feet you, Suvibox. Jeszcze jakieś, ale nie pamiętam
Dzięki! Muszę zrobić rozeznanie, bo w życiu nie schudnę ja muszę mieć dobrze zbilansowane posiłki, inaczej lipa..
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Escherichia, nadcipie, umarłam
U mnie problem pomiaru bioder jest problematyczny, bo ja m szerokie dupsko. Nawet to sfotografowałem i wrzucam na chwilę
W dodatku mam tu beznadziejne legginsy i wyglądam na kulawą. Jak Yennefer przed przemianą
Także mamy całkiem inne figury.
U mnie problem pomiaru bioder jest problematyczny, bo ja m szerokie dupsko. Nawet to sfotografowałem i wrzucam na chwilę
W dodatku mam tu beznadziejne legginsy i wyglądam na kulawą. Jak Yennefer przed przemianą
Także mamy całkiem inne figury.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2022, 17:15 przez Sofii, łącznie zmieniany 1 raz.
Bakteria to zdjęcie powinno byc zakazane
Sofi ty wielkiego tyłka i bioder nie widziałaś
Sofi ty wielkiego tyłka i bioder nie widziałaś
- Escherichia
Ale mierząc biodra (nadcipie) obejmujesz górną część pupy, tam gdzie się zaczyna praktycznie. Przez środek zadka mierzyłabyś podcipie.
No nie wiem.
Ja te biodra widzę tu:
- Załączniki
-
- rozmiary-ciala.jpg (38.99 KiB) Przejrzano 2452 razy
-
- images.png (8.88 KiB) Przejrzano 2452 razy
-
- jak-zmierzyć-obwody-ciała (1).jpg (53.17 KiB) Przejrzano 2452 razy
Asieka, wydaje mi się, że my mamy podobny typ figury.
Escherichia, ja zawsze mierzyłam w najszerszym miejscu, razem z tyłkiem.
W "nadcipiu" mam 91.
Escherichia, ja zawsze mierzyłam w najszerszym miejscu, razem z tyłkiem.
W "nadcipiu" mam 91.
- Escherichia
Sofii, tak na marginesie, masz ładną figurę!
Biodra 89-91!
U mnie poniżej 100cm w biodrach jest poza zasięgiem, musiałabym się głodzić. W sumie to nawet do tego nie dążę.
U mnie poniżej 100cm w biodrach jest poza zasięgiem, musiałabym się głodzić. W sumie to nawet do tego nie dążę.
Ja mam tak jak Sofii mniej więcej, dodatkowo bardzo nie lubię u siebie tych wewnętrznych fałdek na udach.
Niektórzy mają takie proste te nogi, nawet jak sqz większym obwodem to wyglaaldaja zgrabnie u mnie w tym miejscu taka buła
Niektórzy mają takie proste te nogi, nawet jak sqz większym obwodem to wyglaaldaja zgrabnie u mnie w tym miejscu taka buła
Farazi, z tego co pamiętam jesteś około 10 cm wyższa (ja mam 168). I widziałam w jakimś temacie, że wyglądasz bardzo szczupło. Przy niższej wadze to już chyba byłabyś całkowitą chudzinką.
Nuuutella, ja mam beznadziejne nogi, ale cóż - innych nie będę miała. Mam nadzieję, że schudnę ze 4 kg to powinno być lepiej. I, że ćwiczenia dadzą jakiś efekt.
Dzisiaj 3 dzień treningu pod rząd i już było mi ciężko.
Nuuutella, ja mam beznadziejne nogi, ale cóż - innych nie będę miała. Mam nadzieję, że schudnę ze 4 kg to powinno być lepiej. I, że ćwiczenia dadzą jakiś efekt.
Dzisiaj 3 dzień treningu pod rząd i już było mi ciężko.
Ja mam największy problem z nogami, a konkretnie udami
To nie tak, że mój brzuch jest idealny, że nie mam boczków, że mam małe biodra itp. ale to mi tak bardzo nie przeszkadza. Oczywiście mogłoby być lepiej, ale mogę z tym żyć.
Za to nogi to dramat. Mam wielkie uda, takie fałdy po wewnętrznej stronie ud. I takie jakby buły przy kolanach. Więc ogólnie moje nogi to takie wielkie rzymskie kolumny.
Więc jak narzekam na moją wagę to mam na myśli głównie nogi.
To nie tak, że mój brzuch jest idealny, że nie mam boczków, że mam małe biodra itp. ale to mi tak bardzo nie przeszkadza. Oczywiście mogłoby być lepiej, ale mogę z tym żyć.
Za to nogi to dramat. Mam wielkie uda, takie fałdy po wewnętrznej stronie ud. I takie jakby buły przy kolanach. Więc ogólnie moje nogi to takie wielkie rzymskie kolumny.
Więc jak narzekam na moją wagę to mam na myśli głównie nogi.