Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
ja jej najnowszych nie znam, ale mi "Skalpel 2" pasował. "Jedynka" jakaś ciężka "psychicznie" dla mnie była, a "Killer" mnie zabijał po 1 minucie...
zresztą mi się zawsze wydawało, że ja oszukuję przy takich ćwiczeniach i nie daję z siebie wszystkiego. orbitrek mi się dlatego właśnie podoba, że ciągle pilnuje szybkości i nie pozwalam sobie zwolnić...
zresztą mi się zawsze wydawało, że ja oszukuję przy takich ćwiczeniach i nie daję z siebie wszystkiego. orbitrek mi się dlatego właśnie podoba, że ciągle pilnuje szybkości i nie pozwalam sobie zwolnić...
Suerte, problem w tym, że na sprzęt trzeba mieć kasę i miejsce w domu
Zazdraszczam orbitreka...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Zazdraszczam orbitreka...
A ja wlasnie z powodu braku moejsca musze mojego orbitreka sprzedac a dopiero rok temu sobie kupilam wypasiony elektoniczny z wyborem jaki trening... no ale pokoj dziecku trzeba przygotowac wiec miejsca na niego nie bedzie juz...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
ja mam najtańszego jaki był na ebayu. zażyczyłam sobie na urodziny 2 lata temu i w końcu z niego korzystam
meg, ja mam 169cm.
Sofii, dla mnie 57kg to tez max
Sofii, dla mnie 57kg to tez max
Ja mam 165. Chciałabym ważyć 53/55, ewentualnie 55/57. A w większości wychodziło 58/60...
Ah dziewczyny.. liczby które mówicie są dla mnie kosnosem bo ja mam 162 cm i marzę o 60 kg
Ja mam rowerek, jakoś we wrześniu obie kupiłam A tak to chodzę jeszcze na siłownię i tam też rowerek albo bieżnia, czadem orbitrek
ja mam w sumie orbitreka i rowerek w jednym, wystarczy przestawić jedną rzecz marzy mi się jeszcze bieżnia
Suerte, ja jakoś nie umiem biegać na bieżni. Mam wrażenie, że walę o bieżnie jak słoń
adu piona! 5 z przodu to ja miałam ostatnio w podstawówce...
Meg, ja nie biegam, tylko szybko chód. Tak sami na rowerku, nie jakąś chora prędkość tylko taka że da się rozmawiać jeszcze.
Suerte, ja też:)
Suerte, ja też:)
Bieżnia to jest dla mnie abstrakcja... zawsze się zastanawiałam po co ludzie chodzą na bieżnię na siłownie, jak tak przyjemnie sobie pobiegać na świeżym powietrzu (i za darmo). Tak, tak, wiem, na pewno ma to swoje zalety i sprawia, że się jest niezależnym od pogody;) ale bieganie na bieżni jest taaaakie nudne. Ja w ogóle najbardziej chyba nie lubię w aktywności fizycznej tego, że mnie to nudzi. Może faktycznie jakbym miała jakiś sprzęt i oglądała do tego serial, to bym to inaczej widziała... No ale cóż, pewnie dlatego jestem słoniem
Efryna, podobno na bieżni lżej się biega. Ale nie wiem. Ja też wolę na dworze. Swego czasu nawet 7 km przebiegłam, co było dla mnie jak Iron Man
Ja w swoim lepszym momencie życia przebiegałam 6 do 8 (miałam dwie trasy), teraz bym pewnie po dwóch umarła... bez komentarza.
Na razie moje odchudzenie wygląda tak, że na wagę się boję stanąć, a dziś na kolację mała sobie zażyczyła naleśniki. Tak bardzo nie mogę się zebrać, żeby zacząć i wytrzymać dłużej niż tydzień
Na razie moje odchudzenie wygląda tak, że na wagę się boję stanąć, a dziś na kolację mała sobie zażyczyła naleśniki. Tak bardzo nie mogę się zebrać, żeby zacząć i wytrzymać dłużej niż tydzień