Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
To moja M te, owsianke moze zawsze i wszedzie... pytana o sniadanie/kolacje na 90% odpowie platki owsiane lub jajka
O! Przypomnialo mi sie... widzialam dzis platki orkiszowe obok owsianych, probowal juz ktos?
I o makaron, bo jyz pytam od wiekow, ostatnio widzialam makaron z ciecierzycy, tez jestem ciekawa, czy ktos takowego probowal
O! Przypomnialo mi sie... widzialam dzis platki orkiszowe obok owsianych, probowal juz ktos?
I o makaron, bo jyz pytam od wiekow, ostatnio widzialam makaron z ciecierzycy, tez jestem ciekawa, czy ktos takowego probowal
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, ja bardzo lubię płatki orkiszowe, jem zamiennie z owsianymi albo mieszam. Pisałam nawet wyżej
Makaron z ciecierzycy na pewno kiedyś kupowałam, ale nie wbił mi się w pamięć, czyli chyba nie wyróżniał się w żadną stronę.
Makaron z ciecierzycy na pewno kiedyś kupowałam, ale nie wbił mi się w pamięć, czyli chyba nie wyróżniał się w żadną stronę.
Miska, dzieki! Jakos przegapilam, ze o nich pisalas. To musze koniecznie kupic na probe!
No wlasnie z tym makaronem to jestem ciekawa glownie tego, czy nie jest na wielki minus w stosunku do tradycyjnego
Ostatnio w lidlu odkrylam makaron proteinowy... co prawda tylko spaghetti ale zawsze cos
Nawet moj maz go wciaga nieswiadom tego co je jedynie o co pytal, to co on taki gruby
No wlasnie z tym makaronem to jestem ciekawa glownie tego, czy nie jest na wielki minus w stosunku do tradycyjnego
Ostatnio w lidlu odkrylam makaron proteinowy... co prawda tylko spaghetti ale zawsze cos
Nawet moj maz go wciaga nieswiadom tego co je jedynie o co pytal, to co on taki gruby
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby orkiszowe sa spoko. Makaron z ciecierzycy taki w sumie no ujdzie. Na pewno lepszy niz taki z groszku, tego nie dalo sie zjesc
Ruby u mnie nikt makaronu z ciecierzycy nie chcial zjesc, kupilam jak J miala z 8 miesiecy i jadła wszytko co dostała na talerzyk ale to nie przeszło. P stwierdził, że smakuje jak tektura
U nas dzis bedzie owsianka, bo mi smaka narobiłyście muszę pielęgnować moje -2 kg po ostatniej chorobie i unikam pieczywa.
U nas dzis bedzie owsianka, bo mi smaka narobiłyście muszę pielęgnować moje -2 kg po ostatniej chorobie i unikam pieczywa.
- Escherichia
Owsianka wyszła pyszna Teraz tylko pytanie, do której będzie trzymać
U nas tez dzis wyszla taka dobra, ze nie mam z czego placków na popoludnie usmazyc szarańczy, bo wszystko zjadlam, a taki był plan na resztki
Ja niestety wlasciwie od razu po zjedzeniu zrobiłam sie głodna
Ja niestety wlasciwie od razu po zjedzeniu zrobiłam sie głodna
Od 23 marca utrzymuje się -1, 5kg.
W najbliższym tygodniu muszę się bardziej pilnować
W najbliższym tygodniu muszę się bardziej pilnować
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Lisbeth, nie przejmuj się brakiem kolejnego spadku, dalej rób swoje Mi waga długo stoi albo waha się o 200g, potem spada, następnie rośnie... Przestało mnie to już stresować Jak trzymasz deficyt i tzw. czystą michę to wiesz, że na pewno waga spadnie
U mnie aktualnie 64,1kg i 3dc, więc liczę jeszcze na jakieś -0,5kg w przyszłym tygodniu
U mnie aktualnie 64,1kg i 3dc, więc liczę jeszcze na jakieś -0,5kg w przyszłym tygodniu
U mnie w marcu spadek 3,5 kg, więc w sumie 8kg na minusie. Chciałabym do świąt dobić do -10 ale pewnie nie dam rady. Pogoda do chodzenia nie zachęca, a ja ciągle jestem przeziębiona
Potrzebuje zrozumieć czemu. Ostatni tydz oboje z mężem byliśmy przeziębieni i bez mocy oraz apetytu. Jedliśmy mniej niż założony deficyt, nie było ćwiczeń i dziś po tyg waga ani na plus ani na minus. Co może być powodem bo nie rozumiem tego mechanizmu.
Ja mam dokładnie te same rozterki.
Przez dwa tygodnie ze stresu bardzo mało jadłam, na pewno dużo poniżej deficytu, bez ćwiczeń.
Waga nic, lekki luz w pasie, ale waga ani drgnęła.
Hmm nie chcecie iść do ogarniętego dietetyka?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Deficyt plus ćwiczenia dawały spadek. U męża za szybko więc pewnie moje kg gubił a u mnie wolniej ale był. Pewnie dlatego że bliżej już mi 40
Meg dieta pod kontrolą dietetyka.