nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Misiowa ślicznie! Macie stefany? Boże, ile ja tych krzeseł rozwaliłam przez całe studia co dwa lata miałam nowego
Necia, u Ciebie też śliczna sypialnia i jestem pod wrażeniem zagospodarowania przestrzeni
Necia, u Ciebie też śliczna sypialnia i jestem pod wrażeniem zagospodarowania przestrzeni
Efryna, haha nawet nie wiedziałam, że taką mają nazwę one mają jakoś 2 lata i póki co, jak nówki
Ale one są super, ja je strasznie lubiłam, tylko chyba za bardzo eksploatowałam no i czekam na zdjęcia reszty mieszkania:) ale fajnie się tak znowu urządzać
Misiowa super chętnie obejrzę więcej, bo teraz my przymierzamy się do remontu i zbieram inspiracje ;P
Efryna, na początku fajnie ale cieszę się, że cała ta przeprowadzka za nami. Teraz mogę sobie na spokojnie wykańczac
Sowaa, dużo macie do zrobienia?
Dziękuję dziewczyny
Mąż mi zrobi brakujące półki w kuchni, to wrzucę następne zdjęcia.
Sowaa, dużo macie do zrobienia?
Dziękuję dziewczyny
Mąż mi zrobi brakujące półki w kuchni, to wrzucę następne zdjęcia.
Wszystko, ale nie wszystko na raz
Misiowa bardzo ładnie tez mielismy te krzesła, ale właśnie już się poniszczyly. To drewno miękkie i było pełno uszkodzeń widać no i zaczęły się rozpadać
Misiowa świetnie ten pokój wygląda tam na ścianie, obok regału z książkami jest "kominek"?