nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
Miśka świetny plac
Sofii brawa dla męża
Sofii brawa dla męża
Pochwalę sie, ze pierwsze truskawki zaczynaja wychodzic rosna tak dobrze, ze po niedzieli musze jechac dokupic sadzonek!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
No dobra...to mój balkon na razie wygląda tak. Zastanawiam się co zrobić w drugiej części bo tam na razie stoi suszarka na pranie...
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Candela, ekstra!
Mamy ten sam albo podobny parasol
Mamy ten sam albo podobny parasol
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Pięknie!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
pięknie!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Candela, ale przytulnie
My mamy duży balkon, ale przez płytki, brak kwiatków i jakichkolwiek ozdób wygląda mało przyjemnie, muszę to zmienić, ale to w przyszłym roku.
My mamy duży balkon, ale przez płytki, brak kwiatków i jakichkolwiek ozdób wygląda mało przyjemnie, muszę to zmienić, ale to w przyszłym roku.
my kwiaty mamy, stolik i krzesełka, ale też mam płytki i ciągle zastanawiam się nad tą a'la drewnianą podłogą z puzzli, ale coś męża nie mogę przekonać, bo mówi, że cały ten brud i woda będą tam stały pod tymi puzzlami i będzie syf (mamy balkon zabudowany i źle jest zrobiony spływ, czyli jak jest ulewa to mamy kałuże, które muszę wycierać szmatą albo po jakimś czasie samo wysycha, tylko pozostaje brzydka plama), no i myślę, że jakby były te puzzle to by wszystko na dnie siedziało i nie musiałabym robić porządek codziennie tylko np co tydzień lub dwa. Wydaje mi się, że byłoby też przytulniej i już niektóre z Was pisały o tym, chyba nie było żadnych negatywnych opinii.
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009
Candela, pięknie
Ja już załatwiłam kwiaty przed domem, jeszcze taras mi został. Ubolewam, że na razie nie jest zadaszony.
Ja już załatwiłam kwiaty przed domem, jeszcze taras mi został. Ubolewam, że na razie nie jest zadaszony.
Candela, świetnie! Ty to masz taki zmysł artystyczny
A to nocą
Jeszcze bym trochę rzeczy dokupiła ale moje żydowskie korzenie mi na to nie pozwalają.
Jeszcze bym trochę rzeczy dokupiła ale moje żydowskie korzenie mi na to nie pozwalają.
candela pisze:A to nocą
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Candela pięknie urządziłas balkon!
Jak widzę Wasze balkony to nasz jest mininiaturką Wzięliśmy się za niego, ale nawet nie ma sensu stolik bo nie będzie się jak ruszyć
Jak widzę Wasze balkony to nasz jest mininiaturką Wzięliśmy się za niego, ale nawet nie ma sensu stolik bo nie będzie się jak ruszyć
N 2018
M 2023
M 2023