Pralki i suszarki
Re: Pralki i suszarki
Itzal moja jest w kiepskiej klasie energetycznej, ale jak porownuje co dziewczyny pisza o swoich energooszczednych, to u mnie najdluzszy czas suszenia tak na ekstra sucho to 1h50", 3h suszy tylko w wersji delikatne i nigdy nie korzystalam
Ostatnio zmieniony 29 lip 2020, 20:55 przez Mimezja, łącznie zmieniany 1 raz.
Itzal, ja mam Bosha i szczerze polecam (aczkolwiek nie mam doświadczenia z innymi).
Mi 3h tylko reczniki i posciel zapakowane po korek.
Ja mam ta co Sofii i uwielbiam. Najczęściej susze na programie około 1.25
Generalnie to mnie klasa energetyczna mało interere bo tego prądu co panele wyprodukują to nawet z suszarka nie przerobię w lepiance
Patrze i patrze i patrze.
I nic nie wiem
Patrze i patrze i patrze.
I nic nie wiem
Mi się chyba nie zdarzyło suszyć 3 hadu pisze:Mi 3h tylko reczniki i posciel zapakowane po korek.
Zwykle trwa to około 2 h. Dla mnie to nie jest długo. Chociaż fakt, pościel najdłużej się suszy.
Itzal ups zdaje sie że juz babci nie produkuja
https://m.ceneo.pl/23210339
https://m.ceneo.pl/23210339
Kupilam whirpool stu92EEu. Jedyna ktora wydawala mi sie sensowna w przedziale 9 kg, nie chcialam wydawac wiecej niz 2K. Bedzie we wtorek, tzn powinna byc XD
Koniecznie daj recenzje za kilka miesięcyItzal pisze:Kupilam whirpool stu92EEu. Jedyna ktora wydawala mi sie sensowna w przedziale 9 kg, nie chcialam wydawac wiecej niz 2K. Bedzie we wtorek, tzn powinna byc XD
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny a czy suszarka nie kurczy ciuchów? Właśnie zauważyłam że na większości ciuchów maluchów suszarka jest przekreślona
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moons, na większości będziesz miała przekreślone, ja mimo wszystko i tak susze. To fakt, niektóre kurczy, trzeba się nauczyć używać odpowiednich programów. Ale nigdy mi nie skurczyła jakoś dramatycznie tylko troszeczkę.
A jak z zużyciem prądu? Widzicie dużą różnicę w rachunkach?
Moons, nie, to się połączyło z moja praca w domu, to ja mam 10 zł więcej na rachunku, może 15. A komfort życiowy +100.
U nas właśnie problem z rachunkami jest Mamy bardzo duże zużycie mimo że mnie w większości nie ma. Obawiamy się że ktoś jest jeszcze podłączony pod masz licznik. A kupił urządzenie do mierzenia prądu i wszystko teraz sprawdzamy. No ja nie mam gdzie tego prania suszyć Latem to stoi w ogródku ale zimą?