A macie ogrzewanie? Czy jak w angielskich domach bez ogrzewania?
Nawilżacz powietrza
Re: Nawilżacz powietrza
Misiaq jak włączę u M to spokojnie daje radę jeszcze w salonie nawilzyc powietrze. Ale do sypialni już niestety nie dojdzie.
Karla to tak jak u moich rodziców na dole. Tam w każdym pokoju pochłaniacze wilgoci a u mnie nawilzacz..
Karla to tak jak u moich rodziców na dole. Tam w każdym pokoju pochłaniacze wilgoci a u mnie nawilzacz..
Misiaq, ogrzewanie mamy, grzejnik szamotowy elektryczny. W sumie 2 bo jeden zamontowalismy sami, bo jeden nie dawal rady zima w sypialniach sa normalne grzejniki elektryczne, ale nie wlaczamy ich bo dziwnie smierdza, no i oczywiscie brak ocieplenia budynku, beznadziejna wentylacja ...
Aneczka, a skad taka roznica, ze na jednym pietrze jest wilgotno a na drugim sucho?
Aneczka, a skad taka roznica, ze na jednym pietrze jest wilgotno a na drugim sucho?
Na dole musi ciągnąć od ziemi ta wilgoć. Niby fundamenty porządne, dom ocieplony, a tam od początku jest wilgoć.
Aneczka, tutaj tez wszedzie wilgoc.
Czy ktoś miał nawilżacz triada? Podobno dobry ale czytałam opinie ze głośny :/
Chce kupić jak najszybciej a nie mam pojęcia jaki. Help
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chce kupić jak najszybciej a nie mam pojęcia jaki. Help
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia my tez chcemy już kupic i nie możemy się zdecydować.
Pojęcia nie mam, ja sie w ogóle na tym nie znam
Misiaq a jaki rozważacie?
Misiaq a jaki rozważacie?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
No właśnie to chyba sporo
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sporo. My mamy taki kombajn oczyszczacz z nawilżaczem. Ma 25dB i ten szum nie jest mocno uciążliwy, w ciągu dnia nie zwraca się na niego uwagi.
Z drugiej strony...do pokoju Miko kupiłam nawilżacz Crane, ma podobno 37dB, ale nigdy nie włączałam go na najwyższą moc, bo bardzo zrasza meble i podłogę. Jednak nie jestem.z niego zbyt zadowolona.
Z drugiej strony...do pokoju Miko kupiłam nawilżacz Crane, ma podobno 37dB, ale nigdy nie włączałam go na najwyższą moc, bo bardzo zrasza meble i podłogę. Jednak nie jestem.z niego zbyt zadowolona.
Farazi a co to za cudo ?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Który model?farazi pisze:Boneco.