Jak popsikam chwile przed wstawieniem prania, tez puszcza
porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Moge sie dołączyć do polecenia
uzywam od wakacji i nawet mydlo galasowe niepotrzebne, tylko spryskac plamy i do kosza, a czesto plam juz nie widac jak wyciagam pozniej, zeby wstawic...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ryby, dokładnie tak samo robię. Prysnę i do kosza. Na dnie kosza zawsze mam jakieś ubrania, które mi się nie doprały. Od niechcenia użyłam tego odplamiacza i wielkie zdziwienie.
Sofii, oja tak! Mi sie tez latem nawet cale menu, wszystkie owoce itp spieraly z ubran M, ziemia, trawa, no wszystko co na ogrodku i w czasie jedzenia na nich nazbierala...
Nawet plamy po turlaniu sie z gorki po trawie w przedszkolu i zjezdzania po niej na pupie, czy z piachu zmieszanego z woda jak im latem pompe wodna wlaczali... serio tak jak onna dziennie z przedszkola wracala, to wydawalo mi sie abstrakcja dopranie tego... a schodzilo idealnie
Nawet plamy po turlaniu sie z gorki po trawie w przedszkolu i zjezdzania po niej na pupie, czy z piachu zmieszanego z woda jak im latem pompe wodna wlaczali... serio tak jak onna dziennie z przedszkola wracala, to wydawalo mi sie abstrakcja dopranie tego... a schodzilo idealnie
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Można to gdzieś w Polsce kupić? Lubię takie cuda 
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg, na allegro jest.
Miałam go, ale dla mnie osobiście porównywalny do innych odplamiaczy.
Miałam go, ale dla mnie osobiście porównywalny do innych odplamiaczy.

Podobno to. Sąsiadka zachwalała - uratowała nim koszulę męża, chociaż mi akurat śladów po flamastrach nie usunął.

Misiaq

Ale.pamietam, ze.jakies domowe sposoby tez byly... nie wiem... lakier do wlosow?
nie pamietam

Ale.pamietam, ze.jakies domowe sposoby tez byly... nie wiem... lakier do wlosow?
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Misiaq sok z cytryny powinien rozpuścić
Słyszałam o lakierze do włosów, a osobiście wyczyscilam chusteczka mokra niemowlęcą (!)Misiaq pisze:A co możecie polecić na usunięcie śladów długopisu z ubrań?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Na jaki model szczoteczki sonicznej warto zwrócić uwagę?
Obecnie mam Philips, ale zaczyna szwankować, włącza się samoczynnie w nocy i inne atrakcje.
Potrzebuję podstawowego modelu, bez wifi
Obecnie mam Philips, ale zaczyna szwankować, włącza się samoczynnie w nocy i inne atrakcje.
Potrzebuję podstawowego modelu, bez wifi
farazi, xiaomi oclean se
3ci rok mi juz z nia leci
paru osobom polecilam i sa zadowoleni

Farazi, ja mialam Philipsa i po 3 latach się popsuła. Teraz mam Xiaomi Oclean Pro i bardzo polecam, za 240 zł lupilam szczoteczkę z czterema główkami i pudełkiem turystycznym.
Można zamówić z alie z wysyłką z Polski. Czasem są nawet taniej, a bez gadżetów za 180 zł wychodzi.
Można zamówić z alie z wysyłką z Polski. Czasem są nawet taniej, a bez gadżetów za 180 zł wychodzi.

Mamy od 4 lat waterpika w zestawie z irygatorem. Wymieniliśmy akumulatorki do ładowania raz. Tak to nic się nie dzieje.