Odkurzacz
Re: Odkurzacz
Mimezja, sprawdzę i Ci napiszę. Jak jest w innym pomieszczeniu, to spoko ale gdy odkurza tam gdzie przebywasz, to już jest głośno.
Oj tak! Dla mnie pionowy odkurzacz do takich szybkich akcji codziennych to zloto! A jeszcze te koncowki obrotowe do kanapy itp, no ekstra...
Dysona moja kuzynka miala, nie tego pionowego, tylko normalnego, bezworkowego i tez juz go wymienili, powiedzieli, ze sie wykosztowali a nie byl tego wart...
Mi sie ten pionowy tez marzyl, a mam o wieeeeeele tanszy, tez na ten styl i niczego mi w nim nie brak
Dysona moja kuzynka miala, nie tego pionowego, tylko normalnego, bezworkowego i tez juz go wymienili, powiedzieli, ze sie wykosztowali a nie byl tego wart...
Mi sie ten pionowy tez marzyl, a mam o wieeeeeele tanszy, tez na ten styl i niczego mi w nim nie brak
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Miska, na mnie tez nie robil wrazenia, a jak po odkurzeniu parteru musialam czyscic cale wnetrze odkurzacza, filtry i wszystko pokolei to skutecznie zniechecal
My zamówiliśmy wczoraj odkurzacz pionowy Xiaomi. Długo się wahaliśmy na co się zdecydować, ale tak mnie ostatnio już wkurzał nasz stary zwykły odkurzacz, że się zmotywowałam do decyzji
'17 '21 '23
Poziomka, który wzięliście? Ja się zastanawiam nad tym dreame v11
Odświeżam temat
Jaki odkurzacz bezprzewodowy/pionowy macie, polecacie?
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zmiany, bo mój mnie doprowadza do szału..
Jaki odkurzacz bezprzewodowy/pionowy macie, polecacie?
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zmiany, bo mój mnie doprowadza do szału..
Odnawiam temat, vo moj odkurzacz szlag zaczyna trafiac, macie cos godnego polecenia?
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- malwinka89
J się wkurzył na nasz stary i w sobotę kupił pionowy Samsung Jet 75 pet i lata z nim jak głupi
A ja jestem zasypywana filmikami o hizero. Koleżanka została konsultantka i chce mnie koniecznie namówić na zakup.
Ruby, ja mam dysona, mamy w rodzinie 3 różne wersje, od tańszej do najdroższej - polecam. mamy też coś dreame, ale on np nie daje rady wyciągnąć piachu u mojej babci z dywanu, a dyson ciągnie jak głupi. Ale to już jest taki mocny przypadek
Aneczka, mam hizero jakoś ponad 2 lata, to absolutnie nie jest odkurzacz kocham go, mimo że jak zapomnę umyć wałek to wali, ale jak zostawię mopa ze szmatą to też wali. Nie okresie jesienno-zimowym, wiosenno w sumie też jest nieoceniony, przy rd to samo, bo biorę jak odkurzacz i od razu myję podłogę. Ale to jest mop ze zmiotką, a nie odkurzacz.
Aneczka, mam hizero jakoś ponad 2 lata, to absolutnie nie jest odkurzacz kocham go, mimo że jak zapomnę umyć wałek to wali, ale jak zostawię mopa ze szmatą to też wali. Nie okresie jesienno-zimowym, wiosenno w sumie też jest nieoceniony, przy rd to samo, bo biorę jak odkurzacz i od razu myję podłogę. Ale to jest mop ze zmiotką, a nie odkurzacz.
Ja pionowy mam tez z funkcja myjaca (ktorej nie uzywam) ale potrzebuje cos ze zwyklego, bo jednak pionowy fajny na szybkie codzienne akcje, ale porzadnie katow nie zgarnie, a nasz normalny odkurzacz juz slabo ciągnie i do tego buczy tak juz, ze na sasiedniej ulicy chyba slychac...
Adu,a masz normalny czy pionowy?
Adu,a masz normalny czy pionowy?
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, my mamy Miele i naprawdę świetnie zbiera.
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Ruby, pionowy i zgarnie absolutnie wszystko
Miska, wlasnie moja ciocia ma od lat miele...
Adu, ktory model masz? U nas jest teraz ktorys ze starazych modeli w niezlej promocji qle jakos sie nie moge przekonac do kolejnego pionowego, w sensie, ze kazde rogi, sufity itp bedzie ogarnial... chociaz moze za taka cene i owszem
Adu, ktory model masz? U nas jest teraz ktorys ze starazych modeli w niezlej promocji qle jakos sie nie moge przekonac do kolejnego pionowego, w sensie, ze kazde rogi, sufity itp bedzie ogarnial... chociaz moze za taka cene i owszem
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵