Kuchnia
Re: Kuchnia
Itzal, Miśka- śliczne kuchnie! Ja też myślałam o szarości, ale chyba jednak nieśmiertelna biel wygra 

faktycznie, ale wyobrażam sobie jak musiało być Ci ciężko przy buszujących po szufladach maluchach- ja wszystko co się dało poupychałam do górnych szafek, a i tak bardzo żałowałam, że nie mamy w kuchni drzwi, żeby można ją zamknąć przed dziećmi

Miśka, super kuchnia! Ja sama jestem zwolenniczką tylko dolnych szafek plus półki na górze. Niestety małe wymiary naszej nie pozwoliły na taki luksus.
No więc pokazuję naszą kuchnię. Wiem, że firany są passe ale ja lubię Może kiedyś wymienię na roletę rzymską. W planach jeszcze zakup stołków do siedzenia i cokołów do szafek.

No więc pokazuję naszą kuchnię. Wiem, że firany są passe ale ja lubię Może kiedyś wymienię na roletę rzymską. W planach jeszcze zakup stołków do siedzenia i cokołów do szafek.

Ładne kichnie dziewczyny
Zazdroszczę ilości blatu roboczego 
Misiowa mi też podoba się blat
Kuchnia bardzo ładna 

Taa... To jedyny minus tych szufladsowaa pisze: ale wyobrażam sobie jak musiało być Ci ciężko przy buszujących po szufladach maluchach

Misiowa, bardzo ładnie

Misiowa piękna kuchnia, bardzo podoba mi się ta cegła!
Misiowa, patrzę na zdjęcie i myślę "gdzie są cegły! miały być cegły!". A potem zobaczyłam drugie zdjęcie
Super lampy!
Nie przeszkadza Ci, że zlew jest zaraz obok kuchenki i nie masz między nimi blatu roboczego? Pytam, bo nigdy nie spotkałam się z takim układem i jestem ciekawa.

Nie przeszkadza Ci, że zlew jest zaraz obok kuchenki i nie masz między nimi blatu roboczego? Pytam, bo nigdy nie spotkałam się z takim układem i jestem ciekawa.