Sypialnia
- Escherichia
Re: Sypialnia
adu, brałabym musztardę Fajnie ożywi wnętrze
Adu, super ten dywan!
Nas też czeka wymiana, więc poproszę o link i pochwal się jak przyjdzie.
Nas też czeka wymiana, więc poproszę o link i pochwal się jak przyjdzie.
Adu, pokaż koniecznie, gdy przyjdzie.
nuuutella Ty po dywanie poznajesz, że to dzieciaki cudaki?
Ja też od razu poznałam. Przecież widać Henia i DorkęSuerte pisze:nuuutella Ty po dywanie poznajesz, że to dzieciaki cudaki?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
tyłem i bez głowy dobre jesteście
Ej tez bym od razu poznala jak codziennie się kogoś oglada przeciez można skojarzyć bez problemy:)
ja przyznaje, że jakoś się nie wsluchuje/nie oglądam tych stories za bardzo. siedzę jak dzieci śpią zazwyczaj, a głos mam w tel zawsze wyłączony więc po prostu przewijam je...
Ady, daj link i daj znać jak jakość.
Też muszę wymienić dywan, ale jeszcze poczek.
Jestem na etapie zamawiania szafki pod tv, ale że mamy pod zabudowę to pewnie wyjdzie 1500-2000. Nie położyliśmy za nią płytę więc musi być taka sama jak była.
Też muszę wymienić dywan, ale jeszcze poczek.
Jestem na etapie zamawiania szafki pod tv, ale że mamy pod zabudowę to pewnie wyjdzie 1500-2000. Nie położyliśmy za nią płytę więc musi być taka sama jak była.
Sofii, kupowałam na allegro, ale w internecie sa jako dywany chemex. W poniedziałek prwnie przyjdzie to dam znać:)
Adu, patrzyłam dzisiaj na tę stronę.
Rozglądam się za dobrymi poduszkami (mogą być ortopedyczne, byle nie za twarde) i lekką całoroczną kołdrą 200x220 lub 200x200. Najlepiej zestaw. Możecie coś polecić sprawdzanego? Teraz nie uśmiecha mi się jeździć po sklepach i wolę kupić online.
Coś do 400-500zł
Coś do 400-500zł
My mamy kołdry Medical. Naszą używamy już 6 lat i nic się z nią nie dzieje. Poduszki też mamy, ale są raczej gościnne, bo każdy z nas śpi na czym innym.
- Escherichia
Chyba idziemy w dobrym kierunku
Na poczcie mam do odbioru ramki na printy, które ustawiłam na półce, dokupię coś jeszcze drobnego, zamówiłam poduszki (ciemny żółty i w kolorze zasłon).
Nad łóżko zamawiam te obrazy.
Na poczcie mam do odbioru ramki na printy, które ustawiłam na półce, dokupię coś jeszcze drobnego, zamówiłam poduszki (ciemny żółty i w kolorze zasłon).
Nad łóżko zamawiam te obrazy.
- Załączniki
-
- FB_IMG_1607193125825.jpg (28.08 KiB) Przejrzano 5399 razy
-
- FB_IMG_1607193146850.jpg (23.19 KiB) Przejrzano 5399 razy
-
- IMG_20201205_193520.jpg (105.17 KiB) Przejrzano 5399 razy