Ja takie wyobrażenie mam o mieszkaniu e dużym mieście, że jednak ten powrót zbptacy trwa dłużej przez korki, ale to oczywiście zależy od miejsca pracy i zamieszkania więc nie da się tu podciągnąć pod argument za i przeciw...
To prawda. Zresztą warunkiem mojego męża, że kupujemy dom, było odkurzenie mojego prawkaMisiaq pisze: Wszscy nasi znajomi, którzy mieszkają w domach mają po dwa samochody, bo inaczej nie są wstanie funkcjonować. Nawet jesli do pracy dojeżdżają kolejką, to na dworzec muszą dojechać samochodem.
Dokładnie tak!Misiaq pisze: O nie, na budowę domu to się na pewno nie zgodzę![]()
I tu mój mąż by powiedział, że trawnik kosztuje więcej pracy, niż niejedna roślina.Aurinko pisze: ale można miec mała działkę i sam trawnik.
Ruby, uwierz że ja boityłek jestem a zostaje sama w domu. Sąsiadów mam z jednej strony i naprzeciwko.Ruby pisze:Oj tak dlubanie w ogridzie to dla mnie tez minus i chyba serio mialabym sama trawe ale to dlatego ze raz ze nie przepadam dwa ze sie boje pajeczakow histerycznie wiec ja nawet mieszkajac u tesciow w domu z ogrodem malo kiedy korzystalam z tego ogrodu bo oni mieli sporo choinek jakis krzewow itp a tam logiczne dla mnie siedza pajaki i niezbyt chetnie tam przesiadywalam...
Moja ciotka ma segment i u niej siedze jak jestem na zadaszonym tarasie i to jest suoer chociaz ona serio ma tylko trawe wiec i na lezaczek czasem sie wystawie i tak naprawde fajna opcja bo psiak sie moze powylediwac na trawce (ogrodeczek jest naprawde mini) nie ma duzo do roboty wiec taka opcja tez bylaby fajnym kompromisem ale z drugiej strony procz trawy to to samo moge robic na balkonie 20m2...
A przeciw jednorodzinnemu jest u mnie jeszcze to ze ja sie boje czasem tak calkiem sama w domu a zostaje czesto na noc a w bloku/segmencie/blizniaku mam sasiadow sciana w sciane to jakos mi tak lepiej... teraz np moi sasiedzi wyjechali i jestem zupelnie sama w domu i wracajac przed chwila z psem naprawde mialam paranoje ze ktos mnie moze np zaatakowac jak bede otwierala drzwi a jestem sama...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 13 gości