Pralki i suszarki
Re: Pralki i suszarki
Ja mam z pompa ciepla, ale w sumie mi na oszczednosci nie zalezy, bo za prad zaplacilam za 2020 rok 70 zł XD i dokupilam klime, bo nadal mam za duzo energii wyprodukowanej XD
Meg, ja mam pralke ecobubble samsunga, a suszarke whirpool / i obie sa spoko bardzo.
Pralko suszarke mialam raz w jednej pracy, i wiedzialam, ze zeby wysuszyla, to trzeba pol wsadu prania wyjac i rozwiesic, bo calosci nie wysuszyla.
Meg, ja mam pralke ecobubble samsunga, a suszarke whirpool / i obie sa spoko bardzo.
Pralko suszarke mialam raz w jednej pracy, i wiedzialam, ze zeby wysuszyla, to trzeba pol wsadu prania wyjac i rozwiesic, bo calosci nie wysuszyla.
U nas też wszystko z innej parafii, ale patrzyliśmy głównie na funkcje i opinie.
Meg, jeśli planujesz postawić suszarkę na pralce, to tylko zwróć uwagę, żeby dało się kupić pasujący łącznik. My mamy pralkę Samsunga i suszarkę Electrolux.
Meg, jeśli planujesz postawić suszarkę na pralce, to tylko zwróć uwagę, żeby dało się kupić pasujący łącznik. My mamy pralkę Samsunga i suszarkę Electrolux.
Naprawa okazała się jednak mało opłacalna, więc kupiliśmy nową ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na LG https://m.euro.com.pl/pralko-suszarki/l ... |||product
Misiowa, ja z mojej LG (bez suszenia) jestem bardzo zadowolona, tak się cieszę, że się ta stara zepsuła!!!
Dobrze wiedzieć, bo trochę miałam obawy Nie znam tej marki, jeśli chodzi i pralki. Skusiły mnie pozytywne opinie.
O matko jakie to jest cudo! Cichutka, jedyne co słychać, to pranie obracane w bębnie a dziś wrzuciłam pościel na program pranie+suszenie- 5h i sucha! ❤
Ram Pam Pam 4 lata i suszarka padła mąż ma jeszcze rozebrać moduł, ale fora twierdza że naprawa nie ma sensu.
Uuuuu, bolesne. Współczuję.
Kiedyś twierdziłam, że najważniejszym sprzętem z tych ”dla wygody” jest ekspres do kawy, ale teraz myślę, że jednak suszarka.
Dokładnie w tym momencie leci w radiu reklama pralkosuszarki Electrolux.
Kiedyś twierdziłam, że najważniejszym sprzętem z tych ”dla wygody” jest ekspres do kawy, ale teraz myślę, że jednak suszarka.
Dokładnie w tym momencie leci w radiu reklama pralkosuszarki Electrolux.
Mimezja, jak żyć, współczuję.
Gdy nasza suszarka miała awarię to płakałam. Nie umiem już bez niej żyć.
Gdy nasza suszarka miała awarię to płakałam. Nie umiem już bez niej żyć.
o nie wierzę pamiętasz markę pralki już patrzyłam na suszarkę slim candy, więc możnaby stawiać jedno na drugie, ale przecież u mnie to kupienie gwarancji, że zaraz padnie moja 10letnia znienawidzona pralka