Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka - materac, łóżeczko, wystrój
Z racji ze zakończyliśmy remonty to moge pokazać pokoj chłopców 
Ostatnio zmieniony 28 lut 2018, 23:28 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.
I jeszcze
Ostatnio zmieniony 28 lut 2018, 23:29 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.
Aurinko, świetny!
Aurinko, super pokoik! A jak im się śpi w jednym pokoju? 

Misiowa W nocy okej ale Młodszy nie jest płaczliwy raczej a nawet jak to starszy sie nie budzi
Aurinko, dobrze wiedzieć, bo zastanawiam się, jak to rozwiązać, gdy mała się urodzi 

Aurinko ale swietnie
Ja nadal nie mam pomyslu na te nasza dziure.

Suerte, fajne
to w sumie coś w stylu tych ikeowskich. Już kupiłam plastik na kółkach -_- ale na szczęście to rozwiązanie tymczasowe.

Mamy starszaków - w jakich łóżkach śpią Wasze dzieci? Jaki rozmiar? Gdzie kupione?
Byliśmy dziś w Ikei, ale nic nas nie porwało. Od godziny grzebię w internetach i bieda (albo brzydkie, albo wysokie). Wstępnie szukaliśmy 90x200 ale nie wiem czy to odpowiedni rozmiar. Grześ ma 80x160 i dla Stasia na pewno potrzebuję czegoś większego.
Byliśmy dziś w Ikei, ale nic nas nie porwało. Od godziny grzebię w internetach i bieda (albo brzydkie, albo wysokie). Wstępnie szukaliśmy 90x200 ale nie wiem czy to odpowiedni rozmiar. Grześ ma 80x160 i dla Stasia na pewno potrzebuję czegoś większego.

Michał ma zrobione przez P. 120x200 i cieszę się ze ma takie duże, bo wędruje po całym łóżku w nocy.
Miśka Jaga ma 90x200 i w razie potrzeby spimy we dwojkę. Igi ma 80x140 i czasem sypia w jego lozeczku ale to juz robi sie na styk
Adaś miał lóżko Mikolaj 180 cm. Niedawno, z czystego kaprysu, wymienilismy mu na auto, 100x200. Spokojnie można z nim spać, jest dużo miejsca.

- serduszkowa
Takie łóżko jak sofii, ma moja w tym roku 6 letnia chrześnica i chwalą sobie, trochę je juz ma i w stanie jest bardzo dobrym.