Ok 7/7,5Sofii pisze:U nas niezmiennie 11-12. Nie wiem jak w mieście.
Ile kosztuje życie...
- malwinka89
Re: Ile kosztuje życie...
Nie nie to inaczej, sezon niby dopiero zaczyna się na całego i cena powinna spadać a prawdopodobnie bedzie rosła jak rok temu. Ale to tyle co siostrze powiedział wlasciciel skupu to Wam powtarzam, bo ktoraś uz wczesniej planowała robienie przetworów. Zwykle w srodku sezonu bylo sporo taniej a w tym roku znów raczej cena bedzie jak przed sezonem
Wczoraj widziałam pod lidlem, ale byłam tak obładowana, że już nie poszłam. Szkoda pod Tesco w sobotę były po 11.malwinka89 pisze:Ok 7/7,5Sofii pisze:U nas niezmiennie 11-12. Nie wiem jak w mieście.
Ja kupiłam po 4 i to naprawdę ładne
rok temu u nas w Pl mieli tzw. truskawki malinowe. Nie wiem czy to popularna odmiana czy nie, byly drozsze niz reszta ale ich smak pamietam do dzisiaj. Jedlismy je kilogramami kazdego dnia
Ja znowu po 10.
- malwinka89
Malwinka, nieopłacalny interes gnać 30 km
https://tvn24bis.pl/ze-swiata,75/ceny-z ... 46933.html
to juz wiem dlaczego w Pl alkohol zawsze lepiej smakuje niz w IE
to juz wiem dlaczego w Pl alkohol zawsze lepiej smakuje niz w IE
Po ile macie pomidory?
U nas malinowe po 9, zwykle po 7-8.
Chyb już powinno być taniej.
U nas malinowe po 9, zwykle po 7-8.
Chyb już powinno być taniej.
Nie liczyłabym na jakieś duże spadki cen
Misiaq, ja dzisiaj kupiłam na stoisku z truskawkami malinowe po 4,50. Truskawki po 8,90 i już taniej nie będzie.
Misiowa rzeczywiście truskawki już są raczej po sezonie, u nas skupy w większości zamknięte.
Ale pomidory po 9 zł to dużo, nasze tunelowe już się czerwienią, więc właściwie to początek sezonu.
Ale pomidory po 9 zł to dużo, nasze tunelowe już się czerwienią, więc właściwie to początek sezonu.
Środek lata, pietruszka dalej po 18, kalafior 7 zł, fasolka 15.