nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
nuuutella, super, tez myslimy o podobnej
Nutella Rewelacja! Mi się dziś w nocy śniło, że zrobiliśmy takie paskudne ogrodzenie z kamieni
Nutella super!!! U nas podobną robił za grosze teść, tylko mój mąż nie może się zebrać do ogarnięcia napędu
Dziękujemy!
Mimezja sam materiał to ok 1,5 tysiąca, np ale gotowe bramy są 3 razy droższe.
Napęd też mąż zakładał, czym mnie powalił na kolana, bo byłam pewna że weźmiemy fachowców.
Mimezja sam materiał to ok 1,5 tysiąca, np ale gotowe bramy są 3 razy droższe.
Napęd też mąż zakładał, czym mnie powalił na kolana, bo byłam pewna że weźmiemy fachowców.
My chyba od piatku zaczynamy z ogrodzenien, o ile w czwartek ekipa sie nie wystraszy
DobreAlexia pisze:Nutella Rewelacja! Mi się dziś w nocy śniło, że zrobiliśmy takie paskudne ogrodzenie z kamieni
Nuuutella, brawa dla męża!
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Wrzucam zdjęcia może kogoś zaciekawi, ocieplenie i izolacja poddasza pianką pur.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, także polecam.
Tynki i wylewki już są, jesteśmy coraz bliżej
Jesteśmy bardzo zadowoleni, także polecam.
Tynki i wylewki już są, jesteśmy coraz bliżej
Kilka miesięcy temu kupiłam swoje pierwsze mieszkanie i właśnie zajmuję się jego dekorowaniem. Aktualnie upiększam swoją kuchnię, w której ugoszczę w czasie świąt moją liczną rodzinę. W zeszłym tygodniu udało mi się kupić piękne obrusy świąteczne, które posiadają subtelne, gustowne zdobienia. [mod: reklama usunieta], które wybrałam są dwustronne - oznacza to, że w święta będę mogła szybko zmienić zastawę stołu.