Kuchnia
Re: Kuchnia
Plyta z laminatem. Nazywa sie chyba andromeda czy cos takiego. Na kamienne blaty niestety nam zabrakło.
Lexie, polecam. Jak dla mnie do mycia super, bo właśnie nic nie widać brudu. Nie wybrałabym innego.
Co do kuchni, to dziękuję Raczej rzadki spotykane, jak pokazywlam kilku wykonawcom kolor to mówili, że jeszcze takiego nie widzieli i ze jestem odważna - q ja po prostu kocham niebieski

Co do pielęgnacji, ja myje wodą i mikrofibrą i za każdym razem rysy powstają doprowadza mnie to do szału. W przyszłym roku planujemy wymianę frontów z górnych szafek na z płyty jak reszta mebli
mamy ten sam blatMimezja pisze:Plyta z laminatem. Nazywa sie chyba andromeda czy cos takiego. Na kamienne blaty niestety nam zabrakło.
To chyba tez wszystko zalezy od koloru kuchni... jak w jasnych kolorach to i polysk i mat sie sprawdza jak ciemniejsze porazka jesli o polysk chodzi z matem nie mam doswiadczenia...
My mamy teraz szara polmat i jest mega latwa w czyszczeniu a w pl mielismy wysoki polysk bordo i balam sie dotknac gryfu bo zaraz bylo pelno sladow na szafce nim sie ten front jeszcze porzadnie dotknelo...
Moja jedna ciotka ma polysk w czerwieni i wyklina na czym swiat stoi i marzy juz o wymianie mebli mimo ze obena kuchnia byla jej wizualnym marzeniem... druga zas ma polysk ecru z czernia i tam podobnie ecru super na czerni cos tam zawsze widac ale duuuzo mniej jak na tym bordo i czerwieni...
Kuchnia z jaka jeszcze mialam do czynienia jakis czas to polmat niebieski i tam bylo super rowniez latwa w utrzymaniu...
My mamy teraz szara polmat i jest mega latwa w czyszczeniu a w pl mielismy wysoki polysk bordo i balam sie dotknac gryfu bo zaraz bylo pelno sladow na szafce nim sie ten front jeszcze porzadnie dotknelo...
Moja jedna ciotka ma polysk w czerwieni i wyklina na czym swiat stoi i marzy juz o wymianie mebli mimo ze obena kuchnia byla jej wizualnym marzeniem... druga zas ma polysk ecru z czernia i tam podobnie ecru super na czerni cos tam zawsze widac ale duuuzo mniej jak na tym bordo i czerwieni...
Kuchnia z jaka jeszcze mialam do czynienia jakis czas to polmat niebieski i tam bylo super rowniez latwa w utrzymaniu...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Wiecie, ze nie wiedzialam nawet jak wyglada kuchnia matowa zanim nie wygooglowalam
I w sumie nie wiem czy bardziej mi sie podoba matowa czy na wysoki polysk, chyba jestem dosc tradycyjna i lubie zwykle drewniane
Szladus, bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia, chociaz sama bym sie nie odwazyla na cos tak nowoczesnego - nie znudzil Ci sie intensywny kolor?
Itzal, kocham Twoje szafki!
Co sadzicie o kombinacji biel/ecru + miedz? Chcialabym polaczyc tradycje ze stylem steampunk. Na poczatku tylko przez miedziane elementy (garnki, suszarka na naczynia), ale z biegiem czasu chcialabym wprowadzic miedziane sprzety (lodowka, kuchenka itp.).

I w sumie nie wiem czy bardziej mi sie podoba matowa czy na wysoki polysk, chyba jestem dosc tradycyjna i lubie zwykle drewniane

Szladus, bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia, chociaz sama bym sie nie odwazyla na cos tak nowoczesnego - nie znudzil Ci sie intensywny kolor?
Itzal, kocham Twoje szafki!
Co sadzicie o kombinacji biel/ecru + miedz? Chcialabym polaczyc tradycje ze stylem steampunk. Na poczatku tylko przez miedziane elementy (garnki, suszarka na naczynia), ale z biegiem czasu chcialabym wprowadzic miedziane sprzety (lodowka, kuchenka itp.).

Hecate, nie - ja od zawsze kocham taki odcień niebieskiego
Miała być cała taka, ale właśnie dlatego, żeby nie było to zbyt zobowiązujące dodaliśmy biel.
Hecate, co do tej kuchni - ja to lubię! W ogóle mi się zawsze podoba to co wstawiasz
a teraz jest moda na te rdzawe kolory, duuuzo tego w sklepach

Hecate, co do tej kuchni - ja to lubię! W ogóle mi się zawsze podoba to co wstawiasz

Hecate, super, pod warunkiem, żeby nie trafić na jakieś imitacje, tylko inwestować w porządne.