M nie ma swojego pokoju, tylko część naszej sypialni. Dlatego kusi nas takie zabudowane w części łóżeczko, żeby miała takie swoje miejsce, gdyby chciała się chować.Misiowa pisze:Katherina ale świetne! aż żałuję, że B ma taki mały pokój :/
Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka - materac, łóżeczko, wystrój
Katherina, boskie szkoda, że mamy taki mały pokoik...
To ja wrzucam zdjęcia pokoju A. -- nie jest to mój szczyt marzeń, ale na razie z jej pierdyliardem zabawek inna opcja kolorystyczna niż "kolorowo" nie wchodzi w grę (zdjęcia ze stycznia, teraz trochę się pozmieniało, ale nie chce mi się sprzątać do zdjęcia)
To ja wrzucam zdjęcia pokoju A. -- nie jest to mój szczyt marzeń, ale na razie z jej pierdyliardem zabawek inna opcja kolorystyczna niż "kolorowo" nie wchodzi w grę (zdjęcia ze stycznia, teraz trochę się pozmieniało, ale nie chce mi się sprzątać do zdjęcia)
- Załączniki
-
- p2.jpg (102.08 KiB) Przejrzano 6668 razy
-
- p1.jpg (84.44 KiB) Przejrzano 6668 razy
Efryna piekny ma A pokoj widac ze dziecko tam mieszka
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Efryna, ślicznie! A w tych pudełkach klockach trzymacie Duplo? Dobrze się sprawują?
Efryna, śliczny pokoik
Kolorowy, dziecięcy ale jednocześnie nie pstrokaty i uporządkowany
Kolorowy, dziecięcy ale jednocześnie nie pstrokaty i uporządkowany
Efryna, super Przytulnie
Jeju, wychodzi na to, że tylko Staszek nie mieści się w swoim łóżku. On się tak wierci, że kiedyś nam wyleciał nad szczebelkami
Jeju, wychodzi na to, że tylko Staszek nie mieści się w swoim łóżku. On się tak wierci, że kiedyś nam wyleciał nad szczebelkami
Dziękuję
Katherina, tak, trzymamy w nich duplo -- już nam brakuje miejsca, niestety nie są specjalnie pojemne (ale fajnie, że można ustawiać jeden na drugim) i czasem trzeba się nagimnastykować, żeby tak ułożyć klocki, żeby się dało zamknąć pojemnik. Chyba lepiej by się sprawdziło po prostu duże pudło.
To jeszcze ściana tablicowo-magnetyczna (trochę krzywo, ale spełnia swoje zadanie) i to łóżko w planach do wymiany
Katherina, tak, trzymamy w nich duplo -- już nam brakuje miejsca, niestety nie są specjalnie pojemne (ale fajnie, że można ustawiać jeden na drugim) i czasem trzeba się nagimnastykować, żeby tak ułożyć klocki, żeby się dało zamknąć pojemnik. Chyba lepiej by się sprawdziło po prostu duże pudło.
To jeszcze ściana tablicowo-magnetyczna (trochę krzywo, ale spełnia swoje zadanie) i to łóżko w planach do wymiany
- Załączniki
-
- p3.jpg (80.6 KiB) Przejrzano 6655 razy
-
- p4.jpg (71.64 KiB) Przejrzano 6655 razy
Efryna genialne te grochy na scianie
Zgadzam sie z dziewczynami- dziecieco i przytulnie
Zgadzam sie z dziewczynami- dziecieco i przytulnie
Efryna, my na razie trzymamy Duplo w samochodziku-pchaczu, ale przestają się mieścić. To było wygodne, bo M mogła pojechać do salonu z nimi się bawić, a potem szybko się sprzątało i jechało do pokoju.
Misiowa dziękuję :*
Katherina, są też pewnie i skrzynie na kółkach:) tylko kurczę, pewnie sama obserwujesz, że kolekcja rośnie w zastraszającym tempie, a miejsca w domu nie przybywa. No w każdym razie te moje pojemniki są ułatwieniem, ale wydaje mi się, że można by lepiej wykorzystać miejsce.
Katherina, są też pewnie i skrzynie na kółkach:) tylko kurczę, pewnie sama obserwujesz, że kolekcja rośnie w zastraszającym tempie, a miejsca w domu nie przybywa. No w każdym razie te moje pojemniki są ułatwieniem, ale wydaje mi się, że można by lepiej wykorzystać miejsce.
efryna- śliczny pokój! marzę o takim porządku w pokoju moich 2 bałaganiarzy
- mała_czarna
efryna, boski pokój
Efryna, pięknie ma.A w pokoiku