My się zdecydujemy na roborock s5 max lub s6 pure. W przyszłym tygodniu chcemy zamówić i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję.
Odkurzacz
Re: Odkurzacz
Miśka, szkoda, bo liczyłam na Twoją opinię 
My się zdecydujemy na roborock s5 max lub s6 pure. W przyszłym tygodniu chcemy zamówić i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję.

To Ty kup pierwsza i napisz jak wrażenia

Czemu jednak nie roomba? Mi ona gdzieś tam siedzi z tyłu głowy, ale mąż twierdzi, że jak roomba to raczej nie niżej, niż s9 (i oddzielny robot mopujący

Miśka, ok 
Przekonały nas dobre opinie w necie i kilka osób w otoczeniu naszym oraz męża pracy mają i są zadowoleni. Jak będzie u nas, to się okaże w praniu.
Przekonały nas dobre opinie w necie i kilka osób w otoczeniu naszym oraz męża pracy mają i są zadowoleni. Jak będzie u nas, to się okaże w praniu.
Robot przetestowany, pierwsze wrażenie pozytywne
Mopowanie zgodne z oczekiwaniami, do codziennego przetarcia wystarczające. Nawet w wiatrołapie poradził sobie przyzwoicie.

Super!
Mąż chyba jutro pojedzie ale raczej na 99% zostaniemy przy s5 max.
Misiowa to czekam na Twoja opinie, bardzo intensywnie o nim myślimy
Misiowa, daj znać jak się sprawuje, bo moi rodzice chcą go kupić.
Przykro mi dziewczyny ale Was zawiodę
Ostatecznie zamówiłam Xiomi Mi Robot z funkcją mopowania, bo w popularnych sieciowkach ze sprzętem AGD nie ma roborocka s5 max a przynajmniej w moim mieście nie są dostępne
Mieliśmy jeszcze na oku roborocka S6 pure ale ww ma trochę lepsze parametry.
Czekam teraz aż przyjdzie i zobaczymy czy to była dobra decyzja.
Pokazesz jaki konkretnie?
Te roboty to jest genialny wynalazek! Nasz został ochrzczony Stefanem i odkąd zamieszkał z nami moje życie nabrało nowych kolorów

My mamy majfrenda. BTW, to najlepszy przyjaciel Eryka, jak sie go kiedys zapytaja, jaka maskotke mial w dziecinstwie, to powie ze odkurzacz XD