My weszliśmy w hippa i już zostaniemy, ok 40 zł za 600 g. 5 - 6 kartonów na miesiąc czyli 200-240 zł

Ja też, reszta nie jakoś bardzo, ale w warzywniaku zostawiam ze 30% więcej.Misiaq pisze:Ja te podwyżki najbardziej widzę w warzywniaku.
Owoce i warzywa bardzo poszły w górę.
Ja robiąc zakupy otwieram kilka ostatnich koszyków i na ich podstawie robię aktualne zamówienie, a tam mi się zawsze wyświetla cena z zamówienia i cena aktualna, więc widzę natychmiast, tak to też bym nie zauważyła, że tu 10, tam 50 groszy więcej.Escherichia pisze: Przyznam się szczerze, ze oprócz sera żółtego nie zauważyłam podwyżek innych produktów. Pewnie, jakby mi ktoś zwrócił uwagę, to może
O kurcze, u mnie 3 to w pół rokuSofii pisze:U nas dużo masła idzie, 3 kostki tygodniowo to takie minimum.
NAN OPTIPRO PLUS (w puszce). Raz M przez pomyłkę kupił NAN OPTIPRO (w kartonie) i Jula miała problemy z wypróżnieniem. Okazało się że zawiera więcej żelaza niż "plus". Zostaliśmy przy "PLUS" bo Jula była nim dokarmiana w szpitalu i do tej pory dobrze go trawi, a mając nauczkę po zwykłym NAN nawet nie szukamy zamiennika
ja co miesiąc realizuję listę stałych produktów w Tesco i tylko cena w koszyku rośnie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości