nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
A czaje, ale kwadrat chyba lepszy jak taka kiszka. Największy balkon miałam jak wynajmowałam w Ząbkach, prawie 10m2
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja musze w maju kupic kwiaty do donic z mojego balkonu... mega mi ich teraz tutaj brakuje, bo zawsze tyle tego na balkonie bylo, a tutaj powierzchnia duzo wieksza, to sie wszystko traci...
Az mnie na wspominki balkonowe naszlo i foty wygrzebalam
Az mnie na wspominki balkonowe naszlo i foty wygrzebalam
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby super
Misiaq zapraszam serdecznie Na proseczko tez
Misiaq zapraszam serdecznie Na proseczko tez
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Łeee ja też chcę się spotkać na proseczko na balkonie! Chyba, że tyle osób nie wejdzie
Ja mam całkiem spoko balkon (jeśli chodzi o wielkość), szkoda tylko, że zagracony ale ponoć mają pszoki otworzyć po weekendzie majowym... oby
Ja mam całkiem spoko balkon (jeśli chodzi o wielkość), szkoda tylko, że zagracony ale ponoć mają pszoki otworzyć po weekendzie majowym... oby
Efryna na toaście sylwestrowym raz sie zmieściło 6 osób
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Punkt Selektywnej Zbiórki Odpadów
Robiliśmy remont i mamy te wszystkie deski i resztki farb na balkonie:/ bo jak skończyliśmy, to już się nie dało wywieźć
Robiliśmy remont i mamy te wszystkie deski i resztki farb na balkonie:/ bo jak skończyliśmy, to już się nie dało wywieźć
Czujemy się bohaterami w swoim domu
Sorry za ten stolik warsztatowy z tyłu, ale już nie mieliśmy siły go wynosić
Jeszcze dużo detali muszę domalować, bo jest sporo niedoróbek, domek w środku też jest jeszcze nie pomalowany, ale zabrakło mi farby. W tygodniu ma przyjść kotwica i sznur do zabezpieczenia kotew. Piaskownica też jeszcze nie gotowa, ale to już zrobimy na spokojnie. Najważniejsze, że baza stoi
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Sorry za ten stolik warsztatowy z tyłu, ale już nie mieliśmy siły go wynosić
Jeszcze dużo detali muszę domalować, bo jest sporo niedoróbek, domek w środku też jest jeszcze nie pomalowany, ale zabrakło mi farby. W tygodniu ma przyjść kotwica i sznur do zabezpieczenia kotew. Piaskownica też jeszcze nie gotowa, ale to już zrobimy na spokojnie. Najważniejsze, że baza stoi
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Miska super
Miska, o wow!!!!
Miśka, rewelacja!