Kurcze to ja jestem totalny ignorant kupowalam maslo za 10 zl i jakos mnie cena nie przerazala

nie wiem czy w takiej sytuacji inwestowałabym w materac skoro docelowo i tak by nie było sypialni.
A jaki mieliscie materac?Ruby pisze: ↑09 wrz 2017, 22:14My tez mielismy materac przeszlo dwukrotnie drozszy od ramy lozka a niestety wygodny byl tylko na poczatku po jakis 3 latach juz sie na nim jakos super nie spalo... bylismy rozczarowani bo materac fo najtanszych nie nalezal... teraz mamy lozko cale skladajace sie z trzech warstw materacy jeden baaardzo gruby drugi gruby i trzeci to topper z pianki takiej z jakiej sa robione poduszki ortopedyczne - dostosowujacej sie idealnie do ksztaltu ciala i uwielbiam je
Kanapek nie jadam, piekę bez tłuszczu, a w ciastach olej, do gotowania też oleje.Sofii pisze:Katherina, ja sobie nie wyobrażam kanapki bez masła do pieczenia i gotowania też używam więc taj schodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości