Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja polecam jeszcze aptekę mellissa i nowa farmacja.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Znowu dostałam kody rabatowe do Frisco na 35 i 15 zł.
"Kupili" mnie tym i zrobiłam zamówienie
Dużo zapłaciłam, ale były w tych zakupach tabletki do zmywarki i kapsułki do prania, niestety też sporo "zachcianek"
"Kupili" mnie tym i zrobiłam zamówienie
Dużo zapłaciłam, ale były w tych zakupach tabletki do zmywarki i kapsułki do prania, niestety też sporo "zachcianek"
Podejrzewałam, ze jakiś błąd i to jeszcze raz te same kody, ale nie...
Zadziałały. Tylko dostawa dopiero jutro, więc muszę i tak coś kupić dziś na kolację i jutro na śniadanie, bo tylko światło mamy w lodówce
A jeszcze w temacie rosnących cen zabawek w grudniu.
Zapisałam sobie w zakładkach GraviTrax zestaw startowy, wczoraj był po 169 zł, a dziś jest po 208 zł
(strona Smyka)
Zapisałam sobie w zakładkach GraviTrax zestaw startowy, wczoraj był po 169 zł, a dziś jest po 208 zł
(strona Smyka)
Tydzień temu Smyk miał najtaniej w necie za 159zl, dlatego szybko zamówiłam i to jeszcze z bezpłatną dostawą.Misiaq pisze:A jeszcze w temacie rosnących cen zabawek w grudniu.
(strona Smyka)
Black Friday...Misiaq pisze:A jeszcze w temacie rosnących cen zabawek w grudniu.
(strona Smyka)
na allegro tez podwyzszaja ceny, mialam w obserwowanych cos co chcialam zaproponowac mojej mamie i bratu jesli zapytaliby sie mnie o prezent dla A. ale ze 129zl jest juz 159
Dziś GraviTrax na stronie Smyka już po 212 zł
Zaraz je zamówię gdzie indziej, zanim i w innych miejscach ceny poszybują.
Mąż ma z pracy punkty Benefit, które zamienił na bon do Smyka, dlatego nie w smak mi zamawiać gdzie indziej. Z drugiej strony, bon jest ważny rok, więc zdążę go wykorzystać na zwykłe zakupy.