nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Zamawiałyście może farby przez neta z katalogu? Jeśli tak, to czy mocno się różnią odcienie od koloru faktycznego na ścianie?
Chciałabym zacząć po Świętach remont sypialni ale teraz jest to trochę utrudnione...
Chciałabym zacząć po Świętach remont sypialni ale teraz jest to trochę utrudnione...
Misiowa wg mnie z katalogu wychodzi na jedno jak się wybiera w sklepie z palety. I tak inny wyjdzie bo wszystko zależy od oświetlenia itp. Kiedyś się tak załatwiłam, wybrałam w sklepie, miał być prowansalko lekko fioletowy, wyszedł taki ciemny, że mnie mało szlag nie trafił. Przy wykańczaniu mieszkania 5 lat temu kupiłam próbki. Może jakoś przez neta da się zamówić?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Zależy z jakiej firmy, z duluxa się różniły, z Beckersa nie. A jakie chcesz kolory?
- Escherichia
Ktoś posiada poduszki z Ikei. Polecacie?
Mialam 50x60 jakos, byly spoko. Teraz kupiłam 70x80 w jysk na jakiejs promocji tez spoko sa
- Escherichia
Nie robiły się z nich naleśniki? :p
Necia, właśnie my najczęściej kupowalismy próbki, dlatego nie mam porównania. Faktycznie sprawdzę czy można też je zamówić.
Nuutella, myślałam o ciemnym niebieskim. Kusi mnie loftowy granat ale boję się czy z sypialni nie zrobi się grobowiec.
Escherichia, my mamy z Jyska poduszki.
Nuutella, myślałam o ciemnym niebieskim. Kusi mnie loftowy granat ale boję się czy z sypialni nie zrobi się grobowiec.
Escherichia, my mamy z Jyska poduszki.
Ja mam 50x50 z Ikei, tylko nie te najtańsze i jestem zadowolona bardzo
Misiowa z granatu to mogę polecić "granat pierwsza klasa" duluxa.
Jest dokładnie taki jak na zdjęciach
Jest dokładnie taki jak na zdjęciach
Co myślicie o fototapecie w sypialni a konkretnie o tym wzorze? Reszta ścian w kolorze mgły.
Misiowa, uwielbiam! Nawet ostatnio myslalam o takim lesie tylko w formie plakatu
Misiowa druga ładniejsza.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.