Nawilżacz powietrza
Re: Nawilżacz powietrza
Lexie, mamy czarny bo on jest do większej powierzchni niż biały. Wydaje mi się, że są tylko dwa modele. Mogę sprawdzić pózniej dokładniej.
Asieka, kupiłam ten sam nawilżacz i już drugi raz mam pleśń w filtrze, jak go konserwujesz? Ja myję raz w tygodniu zgodnie z instrukcją.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
- mała_czarna
Necia na jakiejś grupie z oczyszczaczami czytałam że te 2w1to nie jest dobry wybór bo pleśń się robi.Necia pisze:Oczyszczacz z nawilżaczem - koniecznie muszę kupić w tym roku.
- mała_czarna
Ja w temacie oczyszczacza póki co jestem za Klarta 3- ale jeszcze zobaczymy.
Mała czyścimy pojemnik i filtr co kilka dni w kwasku cytrynowym i jest wszystko Ok.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- mała_czarna
Te które ja oglądałam to były bez nawilżacza. I ba jednej z grup na FB są mocno polecaneMiśka pisze:Haha
Przypomniało mi się, że rok temu widziałam sporo dobrych recenzji oczyszczaczy Xiaomi, tylko nie wiem czy one mają wbudowany nawilżacz, ale kojarzę, że ceny były mocno konkurencyjne w stosunku do innych producentów.
- mała_czarna
Necia pisze:Mała czyścimy pojemnik i filtr co kilka dni w kwasku cytrynowym i jest wszystko Ok.
Lexie my mamy ten nawilżacz, ale biały. Pleśni nie ma, ale osadza się kamien z wody...
N 2018
M 2023
M 2023
Oczyszczacz, żeby łapał niecałe 80m2 i najlepiej z jonizatorem?
Necia jesteście zadowoleni z tego sharpa? U nas odpada, bo ma zasięg zaledwie 38m2 ale może są modele o większym zasięgu ale nie za 4 koła, bo takie znalazłam.
Mała, na jaki się ostatecznie zdecydowaliście?
Necia jesteście zadowoleni z tego sharpa? U nas odpada, bo ma zasięg zaledwie 38m2 ale może są modele o większym zasięgu ale nie za 4 koła, bo takie znalazłam.
Mała, na jaki się ostatecznie zdecydowaliście?
Misiowa jestem zadowolona bardzo, nam wystarcza. Moze są modele o większym zasięgu?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, mąż znalazł sharpa za 4tys ale to przekracza nasz budżet.
Nie wiem czy zrezygnować z jonizatora czy szukać tańszego zamiennika...
Nie wiem czy zrezygnować z jonizatora czy szukać tańszego zamiennika...
Hello
ma ktoś oczyszczacz xiaomi? Zastanawiam się nad nim albo nad tym co ma Necia. W sharpie jest to nawilżenie i w sumkę spoko..