Dom czy mieszkanie?
Re: Dom czy mieszkanie?
ja poki co marze o wlasnym ogrodku z warzywami i owocami, ale podejrzewam ze jak przyjdzie co do czego to mi sie nie bedzie chcialo 

Karla w sumie owoce nie wymagają wielkiego zaangażowania, aby dogladac czy żadne robactwo nie zjada. Z warzywami trochę więcej zachodu
Dziewczyny "domowe", pokażecie co macie przed domem? W sensie kamień/kostkę?
U nas temat na tapecie, próbujemy jakoś sensownie to obmyśleć, ale idzie średnio.
U nas temat na tapecie, próbujemy jakoś sensownie to obmyśleć, ale idzie średnio.
Sofii nie pochwalę się bo marzy mi się nowa kostka. Teraz jest tyle fajnych rozwiazan a my mamy szaro czerwona kostkè, no ale darowanemu koniowi...
Ja nie mam się czym chwalić bo od ulicy mamy wjazd szerokości bramy i tak do garazu jest wyłożony kostka. Dopiero dalej jest furtka do ogrodu i stad wejście do naszego mieszkania. Kostkę mamy jasny i ciemny szary, bo budynek jest szary. Na ogrodzie pod pawilonem mamy kostkę taka w kolorze piaskowym i bardzo mi się ona podoba
Mamy się identyczną sytuację;) I prawie 300 m kostki koło domu, więc inwestycja duża.
Przed garażami za domem polozylismy kamień i póki co się sprawdza, ale podejrzewam że nie będzie to zbyt trwałe rozwiązanie, bo i tak z biegiem czasu zrobią się koleiny...
Robi, ale poniewaz wjezdzam autem, to etap blota przejeżdżam na kolach, parkuje auto ciut wyzej niz podjazd na trawie bez błota i wchodze prosto na odbój przy domu nie brudzac bucikow
Chyba zdecydujemy się na coś takiego.

Eksta!Sofii pisze:Chyba zdecydujemy się na coś takiego.