Salon aranżacje
Re: Salon aranżacje
Nutella, zakochałam się w pierwszych. Skąd one?
Co myślicie o takich firankach do salonu? Obciachowe?
- Załączniki
-
- Screenshot_20210828_164908.jpg (265.58 KiB) Przejrzano 11591 razy
-
- Screenshot_20210828_164920.jpg (206.38 KiB) Przejrzano 11591 razy
Dlaczego obciachowe? Jak Ci się podobają to kupuj.
Nuutella, mnie też nie przekonują.
Ja długo szukałam firan, bo mi się żadne nie podobały. Wreszcie stanęło na tych i jestem zadowolona https://www.ikea.com/pl/pl/p/gjertrud-f ... -30386538/
Ja długo szukałam firan, bo mi się żadne nie podobały. Wreszcie stanęło na tych i jestem zadowolona https://www.ikea.com/pl/pl/p/gjertrud-f ... -30386538/
Ja lubię firany i zasłony, bo jak dla mnie ocieplają wnętrze i jest po prostu przytulnej. Ale jednokolorowe, bez wzorów i ozdobników.
My mamy hilje w salonie w Es. W Pl mamy na omno tarasowe tylko zaslone zaciemniajaca, ale caly dzien jest odsunieta, na noc sie tylko zasuwa. Ale my mamy widok na sad
Misiaq właśnie mam teraz gładkie i poza tym że są wyeksploatowane to bardzo mi się podobają.
Bardzo bym chciała i firany i zasłony ale mam pojedynczy karnisz
Bardzo bym chciała i firany i zasłony ale mam pojedynczy karnisz
Ja firany mam gładkie z markizety i polecam- piorę, rozwieszam mokre i nic nie trzeba prasować Zasłony też są spoko- z jyska- te akurat prasuję, ale mniej pracy niż z firanami
Nuuutella, a jaki masz karnisz? Rurkę czy na żabki? Ja mam rurkę i mam na niej firankę i zasłonkę. W przyszłym roku planujemy remont, to wtedy sobie wymienię na podwójny, ale póki co jest jak jest.
Zaraz poszukam zdjęcia.
Zaraz poszukam zdjęcia.
O tak to wygląda. Firanka jedną fałdką podchodzi pod zasłonkę.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2021, 8:29 przez Miśka, łącznie zmieniany 1 raz.
Miska mam tak samo
Misiaq też uważam że jest z nimi przytulniej, ale mimo to nie cierpię ich kupować i nie lubię ich mieć np w kuchni czy na ganku, bo mi się zupełnie gryzie, co dla mojej mamy do dziś jest stanem nieakceptowalny.
Misiaq też uważam że jest z nimi przytulniej, ale mimo to nie cierpię ich kupować i nie lubię ich mieć np w kuchni czy na ganku, bo mi się zupełnie gryzie, co dla mojej mamy do dziś jest stanem nieakceptowalny.
W kuchni też nie mam firanek.