porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Sowaa moi rodzice sobie zamontowali.
Nie posłuchali głosów, że długie rury są niewygodne w obsłudze i żałują-bo mają tylko po 1 gniazdku na pietro.
Koniec końców teraz używają tylko Roomby.
Nie posłuchali głosów, że długie rury są niewygodne w obsłudze i żałują-bo mają tylko po 1 gniazdku na pietro.
Koniec końców teraz używają tylko Roomby.
Sowaa, sprzatalam jeden dom w ktorym byl taki odkurzacz i jak dla mnie to nic fajnego. Przede wszystkim slabo ciagnal i byl niewygodny
W mieszkaniu, gdzie się remontujemy są stare, żeliwne kaloryfery. W kuchni chciałam wymienić ale wszyscy mi odradzają, bo te świetnie trzymają ciepło. Jakie jest Wasze zdanie?
Jeśli są w dobrym stanie (bez rdzy i kamienia w srodku) to może faktycznie zostaw. Jeśli chodzi o estetykę to są fajne zabudowy do grzejników
Misiowa, no na pewno dłużej trzymają ciepło. My takie mamy. Tak jak Nutella mówi, jeśli Ci bardzo przeszkadzają to można zbudować. Ale nie wiem jak wtedy z ciepłem.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Misiowa ja też słyszałam, że żeliwne lepiej trzymają ciepło, ale ja osobiście chyba bym takie wymieniła przy okazji i na pewno pochowała rury w ściany, jeśli nie są schowane potem już nie będziesz musiała robić żadnych grubszych remontów przez długi czas. A tak w ogóle, jak Wam idzie remont?
Sowa, popieram. My tak na bieżąco zaczęliśmy robić- jeszcze kuchnia nam została. Nowy grzejnik i rury do ściany.
A nam te rury grzeją pokój Franka Nie widać jej bo jest zasłonięta szafą, a daje tyle ciepła, że grzać nie trzeba
Dzięki za rady. Jeszcze myślę ale bardziej się skłaniam ku wymianie. Mąż woli zostawić. Zobaczymy kto kogo bardziej przekona
Wracając do kojej sypialni, to beckers ma nowy kolor. Podoba mi się i chyba dość dość będzie pasował do tapety.
Sofii, piękny kolor i będzie pasował. Jakbym ja już sobie sypialnie przemalowala...
Misiowa, żeliwne kaloryfery dłużej trzymają ciepło, ale też dłużej się nagrzewaja. Moi rodzice też takie mają i teraz wymieniają wszystkie.
Misiowa, żeliwne kaloryfery dłużej trzymają ciepło, ale też dłużej się nagrzewaja. Moi rodzice też takie mają i teraz wymieniają wszystkie.
Kupowalysxie pościel z Lidla? Warto?
Nuutella ja często tam kupuje i dla mnie spoko. W sumie nie wiem co w poscieli moze byc dla kogos "na nie" wiec mi nie robi roznicy gdzie kupuje
Adu, ja kiedyś na allegro kupiłam w promocji niby za 50 zł. Miała być bawełna satynowa a przyszedł szajs, który się srpał po 2 praniach.
Z Lidla polecam. 3 lata mamy jeden komplet i dalej dobrze wygląda
Z Lidla polecam. 3 lata mamy jeden komplet i dalej dobrze wygląda