Rury od centralnego ogrzewania zabudowaliśmy. Na górę pójdą blaty drewniane do kompletu z meblami. Takie półki powstały w zamyśle
nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
- Załączniki
-
- 37C618B2-FCAE-493F-8F9E-91827FC15006.jpeg (76.26 KiB) Przejrzano 4588 razy
farazi, coś czuję, że to mieszkanie to będzie taka perełka;) bardzo jestem ciekawa efektu końcowego
asieka, u Ciebie też się to bardzo fajnie zapowiada. Ach, chciałabym mieć takie przestrzenie do zagospodarowania, ja staję na głowie, żeby jak najwięcej upchnąć w moich ciasnych klitkach
asieka, u Ciebie też się to bardzo fajnie zapowiada. Ach, chciałabym mieć takie przestrzenie do zagospodarowania, ja staję na głowie, żeby jak najwięcej upchnąć w moich ciasnych klitkach
Przyznam się, że inspiracje, pewne wymagania są nasze, ale całość pomogła nam ogarnąć projektantka. Sami byśmy nie wymyślili pewnych rozwiązań.
Ja tak samo!efryna pisze:farazi, coś czuję, że to mieszkanie to będzie taka perełka;) bardzo jestem ciekawa efektu końcowego
Bardzo zazdroszczę urządzania. Ja już bym u nas dużo rzeczy zrobiła inaczej.
I ja. Będzie absolutnie pięknie
Ja jestem oczarowana naszymi parapetami
- Załączniki
-
- F83FD66B-E05D-4853-BABA-690A364BFD94.jpeg (698.27 KiB) Przejrzano 4543 razy
- malwinka89
Farazi ale to nabiera ksztaltu ja to bardzo zazdroszcze Ci tego spokoju, ktos cos robi, przysyla zdjecia a Ty urlopujesz, albo siedzisz ma kanapie i ogladasz
Mimezja, uśmiałam się
Właśnie wczoraj mąż mi wysłał zdjęcie szafki w wc i okazało się, że stolarz pomylił kolory. Ale przyznał się do błędu i poprawi go.
Asieka, ładne parapety (chociaż osobiście wolę jednokolorowe). To granit?
Ja jeszcze muszę parapety zamówić, tylko raczej konglomerat. Ale to dopiero, gdy będzie szafka w wc, bo blat będzie też z konglomeratu.
Właśnie wczoraj mąż mi wysłał zdjęcie szafki w wc i okazało się, że stolarz pomylił kolory. Ale przyznał się do błędu i poprawi go.
Ja jeszcze muszę parapety zamówić, tylko raczej konglomerat. Ale to dopiero, gdy będzie szafka w wc, bo blat będzie też z konglomeratu.
tak to granitfarazi pisze: ↑20 sie 2020, 12:05Mimezja, uśmiałam się
No dobra, bo się jaram tą łazienką...jeszcze kaloryfer w rogu będzie.
Mam wrażenie, że zdjęciu wychodzi to trochę lepiej, niż na żywo, ale i na żywo całkiem całkiem...
Mam wrażenie, że zdjęciu wychodzi to trochę lepiej, niż na żywo, ale i na żywo całkiem całkiem...
farazi, woooow, przepięknie!