Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Mozilla zaciekawiłaś mnie tym łóżkiem. Czekam na zdjecia.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
mozilla my też mamy takie łóżko, ale do tej pory A. śpi na dole, a Smerf cały czas w małym turystycznym łóżeczku teraz przy przeprowadzce pora na zmiany i sami nie wiemy co zrobić- i jeden i drugi chce spać na górze.... mężowi wydaje się, że to Smerf powinien spać na górze, bo praktycznie nigdy nie wstaje w nocy, a A. wędruje.... mi się wydaje, że jednak mimo wszystko A. powinien być na górze, a pewnie ostatecznie stanie na tym, że postawimy te łóżka jako dwa osobne, a nie jedno na drugim
SOWAA... A jakie macie?
https://lanomeble.pl/pl/p/Lozko-pietrowe-IGNAS/839
My chyba się zdecydujemy na to... Tylko inny wymiar i kolor
https://lanomeble.pl/pl/p/Lozko-pietrowe-IGNAS/839
My chyba się zdecydujemy na to... Tylko inny wymiar i kolor
Sowaa swietne i bardzo podoba mi się kolor.
Może jakoś dacie radę wynegocjować spanie naprzemian np. Co tydzien zamiana
Może jakoś dacie radę wynegocjować spanie naprzemian np. Co tydzien zamiana
ja pewnie potem też będę musiała kupić piętrowe, żeby zmieścić gdzieś biurko... ale to jeszcze z 2-3 lata.
Mozilla mamy takie samo, chociaż wydaj mi się, że nasze inaczej się nazywało- ale kupowaliśmy je jakieś 4 lata temu, więc może nie pamiętam. Ta nakładana barierka niestety na początku 2 razy się wyłamała i została schowana do szafy, w zamian zamontowaliśmy taką zwykła, którą się montuje do zwykłego łóżka.
Mimezja właśnie takiego spania na przemian wolelibyśmy uniknąć, żeby dziecko śpiące się nie pomyliło i myśląc, że jest na dole nie wypadło
Mimezja właśnie takiego spania na przemian wolelibyśmy uniknąć, żeby dziecko śpiące się nie pomyliło i myśląc, że jest na dole nie wypadło
My w końcu po 1,5 roku myślenia i kombinowania zamówiliśmy łóżko dla Stasia. Sam wybrał sobie zupełnie proste, chociaż przerobiliśmy chyba wszystkie opcje - podwójne, rozkładane, rozsuwane itp. Mam nadzieję, że nowe łóżko przekona go do spania całych nocy u siebie
śliczne, takie podobają mi się najbardziej
Czy wasze dzieci używają stolika i krzesełek (takich typowo dziecięcych)? Zbędny wydatek czy warto?