Kuchnia
Re: Kuchnia
A jaka jest alternatywa dla wiszących? Nie wiem co tutaj można innego wykombinować.
Mi się ta kuchnia wydaje trochę niedokończona przez to puste miejsce pod oknem
Mi się ta kuchnia wydaje trochę niedokończona przez to puste miejsce pod oknem
Nie za bardzo wiem jak dać tam płytsze szafki... Z obu stron są szuflady.
Sam blat pociągnąć... Byłoby mi ciężko cokolwiek z szuflad wyjąć...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ja bym poszła żeby mi ktoś zaprojektował rozkład, chociażby w ikei, oni sie naprawdę znają, mnie bardzo dużo rozwiązań podpowiedzieli.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
O to prawda. Warto zapłacić, moja przyjaciółka zrobiła sobie sama projekt a okazało się, że musiała sporo rzeczy pozmieniać, o wielu elementach zapomniała, niektórych wzięła za dużo a projekt wydawał się dobry i dużo czasu poświęciła. A w Ikea usiedli i naprawdę konkretnie zrobili.Necia pisze:Ja bym poszła żeby mi ktoś zaprojektował rozkład, chociażby w ikei, oni sie naprawdę znają, mnie bardzo dużo rozwiązań podpowiedzieli.
Mi też się wydaje, ze projektant z Ikei "wyciągnąłby" z tej kuchni dużo więcej.adu pisze: ↑14 lis 2023, 21:17O to prawda. Warto zapłacić, moja przyjaciółka zrobiła sobie sama projekt a okazało się, że musiała sporo rzeczy pozmieniać, o wielu elementach zapomniała, niektórych wzięła za dużo a projekt wydawał się dobry i dużo czasu poświęciła. A w Ikea usiedli i naprawdę konkretnie zrobili.Necia pisze:Ja bym poszła żeby mi ktoś zaprojektował rozkład, chociażby w ikei, oni sie naprawdę znają, mnie bardzo dużo rozwiązań podpowiedzieli.
To jeden z naszych błędów przy urządzaniu mieszkania, sami projektowaliśmy kuchnię i nie mam kuchni z Ikei.
Będę w IKEA.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Nawet nie wiedziałam, ze sie teraz płaci, ja miałam za free.
Ale i tak bym zapłaciła. Nie ma co się potem męczyć, będziesz się wkurzać potem, a jak już zrobisz zabudowę to nie tak łatwo zmienić.
Ja np. sie wkurzam, że nie posłuchałam projektanta i nie zrobiłam szafek do sufitu. Nie chciałam latać po stołkach ciagle z moim szalowym 160 cm…
I żałuje. W nowej kuchni na pewno zrobie zabudowę pod sam sufit i zaprojektuje kuchnie w ikei albo zapłacę komuś ogarniętemu.
Ale i tak bym zapłaciła. Nie ma co się potem męczyć, będziesz się wkurzać potem, a jak już zrobisz zabudowę to nie tak łatwo zmienić.
Ja np. sie wkurzam, że nie posłuchałam projektanta i nie zrobiłam szafek do sufitu. Nie chciałam latać po stołkach ciagle z moim szalowym 160 cm…
I żałuje. W nowej kuchni na pewno zrobie zabudowę pod sam sufit i zaprojektuje kuchnie w ikei albo zapłacę komuś ogarniętemu.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Szafki do sufitu to złoto, potwierdzam
My mamy do sufitu i to jest coś wspaniałego ale mała drabinka w kącie stoi, bez niej ani rusz
dużo nas
także dla urządzających kuchnię, NIE ŻAŁUJ NA SZAFKI I PROJEKT
także dla urządzających kuchnię, NIE ŻAŁUJ NA SZAFKI I PROJEKT
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
To ja jeszcze tylko dodam, że nie chciałam zmywarki Bo uważałam, że jest nam niepotrzebna
Jak to dobrze, że nie miałam racji i jest zmywarka
Jak to dobrze, że nie miałam racji i jest zmywarka