Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Kurde, 500 zł to już jednak bardzo dużo..
Nam wzrosła raptem o 80, ale nam skracał się okres jak obniżali stopy. Swego czasu zamiast 30 lat było chyba 18, jak były te najniższe stopy. Teraz jest z powrotem 30 i 80 zł wyższa niż przy braniu.
Taki "plus" brania kredytu przy wyższych stopach niż te najniższe.
Nam wzrosła raptem o 80, ale nam skracał się okres jak obniżali stopy. Swego czasu zamiast 30 lat było chyba 18, jak były te najniższe stopy. Teraz jest z powrotem 30 i 80 zł wyższa niż przy braniu.
Taki "plus" brania kredytu przy wyższych stopach niż te najniższe.
Miśka, sporo. Nam wcześniej 150, ale to na pewno nie koniec.
Powoli zaczynamy dyskutować o zaciśnięciu pasa i spłaceniu tego kredytu szybciej.
Powoli zaczynamy dyskutować o zaciśnięciu pasa i spłaceniu tego kredytu szybciej.
Muszę poczytać naszą umowę, ile q tym momencie musielibyśmy doplacić do kapitału, który pozostał do spłacenia.
Nam podnoszą o śmieszne pieniądze raty za samochód, mąż pół żartem pół serio po następnej podwyżce o niecałe 5 zł stwierdził, że zaraz się wkurzy i spłaci całość, bo zmienianie co 2 tygodnie zlecenia stałego go zaczyna irytować.
Miśka, wow bardzo dużo!
Nam podnieśli o 150zł ale to w listopadzie jeszcze. Mamy harmonogram spłat co 3 miesiące, więc ciekawa jestem co nam przyjdzie w lutym.
Nam podnieśli o 150zł ale to w listopadzie jeszcze. Mamy harmonogram spłat co 3 miesiące, więc ciekawa jestem co nam przyjdzie w lutym.
- Escherichia
Miska w jakim banku macie kredyt?
Miśka współczuję...
Ten bank miał najgorsze oferty 4 lata temu i teraz, gdy też robiliśmy rozeznanie.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ten bank miał najgorsze oferty 4 lata temu i teraz, gdy też robiliśmy rozeznanie.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Miśka współczuję
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Nuutella, co ile macie aktualizację? Szwagierka ma co pół roku i dopiero w kwietniu dostanie nową wysokość rat. My co 3 miesiące.
dramat ale mojej przyjaciółce o 650 zł ponieśli. Mówi, że nie wie jak będą żyć
Jak my braliśmy, to miał zdecydowanie najlepsze warunki.meg pisze: Ten bank miał najgorsze oferty 4 lata temu i teraz, gdy też robiliśmy rozeznanie.