A wiesz, że on działa nie tylko na pierwsze? Ja go ostatnio na głupa wpisałam i zadziałał, a to były moje naste zakupy. Ale działa tylko raz.
Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Przyszły moje pierwsze zakupy. To, co mnie drażni, to liczba reklamówek.
Poza tym wczoraj miałam informację, że niektórych produktów nie będzie (nie wyrażam zgody na zamienniki), a jednak przyszły. Za to nie dostałam dwóch innych, które jeszcze wczoraj były w koszyku.
Ale to fajna opcja na zakup całych zgrzewek wody
Na pewno to nie zastąpi zakupów stacjonarnych, bo mam pewne produkty, które kupuję tylko określonej firmy, a u nich ich nie ma.
Poza tym wczoraj miałam informację, że niektórych produktów nie będzie (nie wyrażam zgody na zamienniki), a jednak przyszły. Za to nie dostałam dwóch innych, które jeszcze wczoraj były w koszyku.
Ale to fajna opcja na zakup całych zgrzewek wody
Na pewno to nie zastąpi zakupów stacjonarnych, bo mam pewne produkty, które kupuję tylko określonej firmy, a u nich ich nie ma.
Coś Ty? Muszę spróbować
Mnie ostatnio zdziwili, bo zakupy przyszły w reklamówkach a nie torbach papierowych jak zawsze, ciekawe czemu. Ja te torby papierowe potem używam na śmieci
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mnie ostatnio zdziwili, bo zakupy przyszły w reklamówkach a nie torbach papierowych jak zawsze, ciekawe czemu. Ja te torby papierowe potem używam na śmieci
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Też liczyłam na papierowe, a dostałam reklamówki.
Ja reklamówek nie dostałam od wieków.
A w sumie to nawet by mu się przydały, bo nie mam już żadnych foliowek.
A w sumie to nawet by mu się przydały, bo nie mam już żadnych foliowek.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2022, 23:02 przez Misiaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie się pierwszy raz trafiły reklamówki, może im toreb zabrakło, nie wiem dziwne. Zazwyczaj tylko mrożonki były w reklamówce
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A w ogóle to ja ostatnio byłam na zakupach w Luidlu i póki co mam żelazne postanowienie, że żadne Barbory i inne, tylko Lidl i bazarek
Ciekawe na jak długo wystarczy mi zapału
Ciekawe na jak długo wystarczy mi zapału
Wszystko tak jest fajnie!
I wszystko nam smakuje
Dla mnie Barbora itp. to taka oszczędność czasu! To dla mnie największy luksus, ze sobie je robie w trakcie karmienia np. Albo jak Mała Spi na mnie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja wam strasznie zazdroszcze tego luksusu! W siodmym niebie bym byla, jakby do mnie dowozili i spozywke online bym mogła zamawiac! I jeszcze diet pudelkowych mega zazdroszcze!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja widzę też realne oszczędności finansowe, nawet jeśli poszczególne rzeczy są trochę droższe, to ja wydaję mniej, bo na spokojnie decyduję, co mi jest potrzebne, a będąc w sklepie dorzucam często, bo mi coś wpadnie w oko/zapomnę, że to mam, potem się okazuje, że czegoś nie kupiłam, więc idę jeszcze raz, znowu kupuję coś dodatkowo...
O to to! Ja tak mam w biedrzeKatherina pisze:Ja widzę też realne oszczędności finansowe, nawet jeśli poszczególne rzeczy są trochę droższe, to ja wydaję mniej, bo na spokojnie decyduję, co mi jest potrzebne, a będąc w sklepie dorzucam często, bo mi coś wpadnie w oko/zapomnę, że to mam, potem się okazuje, że czegoś nie kupiłam, więc idę jeszcze raz, znowu kupuję coś dodatkowo...
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja za Waszym poleceniem zrobiłam pierwsze zakupy jak była ta promocja na masło zamawiałam w sobote, a dostawa była dopiero na wtorek ale jestem zadowolona