nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Eee tylko Itzal cos chce
Asieka czekam na finalny efekt bo zapowiada sie ciekawie
Asieka czekam na finalny efekt bo zapowiada sie ciekawie
Dziękujemy cieszymy się bardzo.
Meble do chłopaków przyjadą we wtorek. Nasza sypialnia będzie na raty ze stolarni wydawana.
Nutella, tak w obecnym pokoju będzie salon
Meble do chłopaków przyjadą we wtorek. Nasza sypialnia będzie na raty ze stolarni wydawana.
Nutella, tak w obecnym pokoju będzie salon
Mały rzut na kuchnię. Widać tu wszystkie istotne elementy. Biała góra, jasnoszary dół, drewniany blat. Zielone płytki romby.
Próbuję robić lepsze zdjęcia, ale mam popsuty aparat w telefonie i wychodzą kiepsko.
Kuchnia jest w kształcie litery U. Idąc w prawo: zlew pod oknem, naprzeciwko kuchenki szafki dolne i cały blat roboczy.
Próbuję robić lepsze zdjęcia, ale mam popsuty aparat w telefonie i wychodzą kiepsko.
Kuchnia jest w kształcie litery U. Idąc w prawo: zlew pod oknem, naprzeciwko kuchenki szafki dolne i cały blat roboczy.
Farazi piękne płytki. To są pojedyncze kafelki ułożone we wzór?
farazi, pięknie!
super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- malwinka89
Farazi płytki super! A meble w kuchni mamy bardzo podobne. Dół jasno szary, góra biala blaty mamy tylko ciemnobrazowe
Wysłane z mojego STK-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego STK-L21 przy użyciu Tapatalka
Dzięki.
Właśnie wyszli fachowcy. Mieli zamontować zlew (bez korka automatycznego), wybili nie tę dziurkę, co trzeba, oddali kasę, zlew zabrali i tyle współpracy.
Więc nadal jesteśmy bez zlewu.
Mimezja, coś pisałaś o spokojnym siedzeniu na kanapie?
Chabrowa, mnie się od dawna podobało to połączenie. W poprzednim mieszkaniu było podobnie i chociaż myślałam o zmianie, to jednak zostało tak
Właśnie wyszli fachowcy. Mieli zamontować zlew (bez korka automatycznego), wybili nie tę dziurkę, co trzeba, oddali kasę, zlew zabrali i tyle współpracy.
Więc nadal jesteśmy bez zlewu.
Mimezja, coś pisałaś o spokojnym siedzeniu na kanapie?
Chabrowa, mnie się od dawna podobało to połączenie. W poprzednim mieszkaniu było podobnie i chociaż myślałam o zmianie, to jednak zostało tak