Ooo to myslę że bedzie dobry zakup juz po remoncie
porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Możecie polecic robót kuchenny do Maks 600-700zl?
Myślimy co tesciom kupić na rocznicę ślubu (będzie składka
) i zastanawiamy się nad robotem.
Myślimy co tesciom kupić na rocznicę ślubu (będzie składka

N 2018
M 2023
M 2023
Proponuje serię Mum z Bosha. Mozna je w kazdej chwili rozbudowywać o kolejne tarcze i dodatkiNessa pisze:Możecie polecic robót kuchenny do Maks 600-700zl?
Myślimy co tesciom kupić na rocznicę ślubu (będzie składka) i zastanawiamy się nad robotem.
Tez polecam Bosha ale 1000
Dziękuję!
Aurinko który to ten 1000? Nie mogę coś znaleźć
Aurinko który to ten 1000? Nie mogę coś znaleźć
N 2018
M 2023
M 2023
Chodzi żeby miał moc 1000 a nie no 600. Ja kupiłam outletowy to w sumie zapłaciłam 700zl z różnymi przystawkami m.in. Do mielenia
Aaaa myślałam, że to jakiś model konkretny 

N 2018
M 2023
M 2023
Dziewczyny, wiem, że niektóre z was mają suszarki do prania? Jakie konkretnie? Na co powinnam zwrócić uwagę?

Adu, my kupiliśmy taką.
https://m.euro.com.pl/suszarki/bosch-wt ... lsrc=aw.ds
Dopiero jutro mąż podłączy, bo ma wolne.
Więc na razie nie mogę za wiele powiedzieć, ale opinie ma dobre, ma pompę ciepła, jest energooszczędna i umiarkowanie głośna.
https://m.euro.com.pl/suszarki/bosch-wt ... lsrc=aw.ds
Dopiero jutro mąż podłączy, bo ma wolne.
Więc na razie nie mogę za wiele powiedzieć, ale opinie ma dobre, ma pompę ciepła, jest energooszczędna i umiarkowanie głośna.
O dokładnie taka ma moja przyjaciółka i jest nią zachwycona 
My mamy "zwykłego" Electroluxa, bez pompy ciepła. Mąż robił kalkulacje i wyszło mu, że nie opłaca się dopłacać.
Kup z jak największym bębnem, wtedy ubrania w czasie suszenia mniej się gniotą.
Zwróć też uwagę na sposób czyszczenia filtra i sposób odprowadzania wody (odpływ lub pojemnik).
https://www.mediaexpert.pl/suszarki/sus ... _spo=false
Kup z jak największym bębnem, wtedy ubrania w czasie suszenia mniej się gniotą.
Zwróć też uwagę na sposób czyszczenia filtra i sposób odprowadzania wody (odpływ lub pojemnik).
https://www.mediaexpert.pl/suszarki/sus ... _spo=false

A ta pompa ciepła to do czego?
W miejscu w którym bym chciała ja zamontować mam akurat odpływ wody, bo to miejsce przygotowane pod toaletę, ale ja sobie zrobiłam tak spizarke i doszłam do wniosku, że mogę wstawić suszarkę.
W miejscu w którym bym chciała ja zamontować mam akurat odpływ wody, bo to miejsce przygotowane pod toaletę, ale ja sobie zrobiłam tak spizarke i doszłam do wniosku, że mogę wstawić suszarkę.

Tez mam zwyklego elektroluxa, mial mase pozytywnych opinii i choc nie mam porownania z innymi to zastzrezen tez nie mam. Jak wyjme ubrania jeszcze na cieplo to absolutnie nie narzekam na zagniecenia. Pojawiaja się jak wysusze i dlugo sobie poleza np wyjme ubrania nastepnego dnia. Jak mozesz odprowadzac wodę to w ogole super bo ja co 2-3suszenia wylewam.
Adu, pompa ciepła teoretycznie zmniejsza zużycie prądu.
Mąż mi jeszcze zwrócił uwagę, żeby sprawdzić w jaki sposób czyści się wymiennik ciepła. W suszarkach z pompą wymiennik jest duży i delikatniejszy, niż w zwykłych suszarkach, więc się go nie wyjmuje do czyszczenia (a zbiera się tam naprawdę masa kłaczków). Jak mąż szukał suszarki 3 lata temu, to nie było żadnej, która miałaby to jakoś sensownie rozwiązane. Ja u siebie wyjmuję cały wymiennik i spłukuję go pod wodą.
Mąż mi jeszcze zwrócił uwagę, żeby sprawdzić w jaki sposób czyści się wymiennik ciepła. W suszarkach z pompą wymiennik jest duży i delikatniejszy, niż w zwykłych suszarkach, więc się go nie wyjmuje do czyszczenia (a zbiera się tam naprawdę masa kłaczków). Jak mąż szukał suszarki 3 lata temu, to nie było żadnej, która miałaby to jakoś sensownie rozwiązane. Ja u siebie wyjmuję cały wymiennik i spłukuję go pod wodą.