Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
My też szambo. Ale wywoziny 2 razy w roku za 250 zł, w tym roku jeszcze nie wywoziliśmy ale obstawiam że będzie drożej
U moich rodziców jest szambo, raz na miesiąc teraz jest wywożone. 250 zł jakoś teraz kosztuje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ale my nie po to zakładaliśmy oczyszczalnię, żeby teraz tyle za to płacić wcześniej nikogo to nie obchodziło. Od tego roku wprowadzili obowiązek wywozu przynajmniej raz w roku. Cennik za zwykły wywóz jest całkiem inny.
A No to pewnie. :/
O jaaa, jaką macie pojemność?nuuutella pisze:My też szambo. Ale wywoziny 2 razy w roku za 250 zł, w tym roku jeszcze nie wywoziliśmy ale obstawiam że będzie drożej
Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka
Właśnie dlatego się dziwiłam, że zrobiliście jak to taki kosztSofii pisze:Ale my nie po to zakładaliśmy oczyszczalnię, żeby teraz tyle za to płacić wcześniej nikogo to nie obchodziło. Od tego roku wprowadzili obowiązek wywozu przynajmniej raz w roku. Cennik za zwykły wywóz jest całkiem inny.
Domyślam się że gdy zakładali to nie było mowy o takich kosztachmeg pisze: ↑20 mar 2023, 12:00Właśnie dlatego się dziwiłam, że zrobiliście jak to taki kosztSofii pisze:Ale my nie po to zakładaliśmy oczyszczalnię, żeby teraz tyle za to płacić wcześniej nikogo to nie obchodziło. Od tego roku wprowadzili obowiązek wywozu przynajmniej raz w roku. Cennik za zwykły wywóz jest całkiem inny.
Meg nie dam ręki ale wydaje mi się że 1000m2. Muszę dopytać męża jak wróci
My mamy 10m3. Czyli 10 kubików. I starczy nam to na 5 tygodni.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2023, 17:56 przez meg, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdziłam, mamy 6000 l. Jakimś cudem wystarcza na pół roku.
A nie przypadkiem 60 000? Bo to miałoby sens. My mamy 10 000l i wywozimy raz na 5 tygodni.nuuutella pisze:Sprawdziłam, mamy 6000 l. Jakimś cudem wystarcza na pół roku.
W projekcie domu mam 6,15 m3. Ale czy stan się zgadza z projektem to nikt nie wie
Pewnie masz rację
Pewnie masz rację
U mnie ceny jak jak Katowicach
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.