nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Misiowa, mam przedpokój i kuchnię. Zaraz minie pół roku.
Uwielbiam je. Są łatwe w utrzymaniu czystości, fajnie wyglądają.
Jedyne na co radzę zwrócić uwagę, to na strukturę. Na naszych nie widać na ten moment zarysowań, ale są chropowate w dotyku. Chciałam też, aby miały minimalną fugę, bo te bez fug rozchodziły się na łączeniach. Najlepiej pochodzić po sklepach i podotykać.
My mamy konkretnie te:
https://nexterio.pl/172763,Panele-winyl ... lsrc=aw.ds
Przed położeniem trzeba zrobić wylewkę samopoziomującą i dać specjalny podkład.
Uwielbiam je. Są łatwe w utrzymaniu czystości, fajnie wyglądają.
Jedyne na co radzę zwrócić uwagę, to na strukturę. Na naszych nie widać na ten moment zarysowań, ale są chropowate w dotyku. Chciałam też, aby miały minimalną fugę, bo te bez fug rozchodziły się na łączeniach. Najlepiej pochodzić po sklepach i podotykać.
My mamy konkretnie te:
https://nexterio.pl/172763,Panele-winyl ... lsrc=aw.ds
Przed położeniem trzeba zrobić wylewkę samopoziomującą i dać specjalny podkład.
A, w sumie to zapomniałam, że jeszcze wjechaliśmy na łazienkę tam też dobrze się sprawują.
Sofii, dzięki za opinię.
W kuchni już mamy wylewkę ale na przedpokoju trzeba zrobić na pewno.
W weekend oddamy dzieci dziadkom i na spokojnie pojeździmy
W kuchni już mamy wylewkę ale na przedpokoju trzeba zrobić na pewno.
W weekend oddamy dzieci dziadkom i na spokojnie pojeździmy
Zamówiliśmy nowe stoliki do salonu, jesyem ciekawa, jak beda na żywo siw prezentowac
Mam taki loftowy, tylko prostokątny. Jedyny minus jest taki że robot wjeżdża na profil i nie może się wydostać.
Ale wygląda bardzo fajnie
Ale wygląda bardzo fajnie
Przyszly stoliki. Nie wiem jeszcze czy zostaną z nami, bo nie podoba mi się trochę drewno plus są bardzo niskie.
Ale jesli chodzi o wykonanie czy stabilnosc to bardzo porzadne. A nie podoba mi się bo jest trochę takie zielone w tym małym stoliku
Ale jesli chodzi o wykonanie czy stabilnosc to bardzo porzadne. A nie podoba mi się bo jest trochę takie zielone w tym małym stoliku
Mi też się podoba, fajny jest
Dzięki, mi też si3 podoba. Tylko to zielone drewno.. No zobacze czy przywykne, najwyżej w sobotę odeslemy. Sa tez baatdzo niskie
Misiaq, dokładnie tak jest, aparat w telefonie tego nie oddaje. I tak dopiero w sobotę możemy odesłać, więc mam czas do namysłu:p gorzej, że nigdzie nie widziałam takich, które by mi się równie mocno podobały.
Adu, bardzo ładne te stoliki! A jeśli chodzi o zielony odcień, to w sumie tego nie widać ale nawet jeśli, to kolorystycznie się komponuje