Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Nam do niedawna zazwyczaj wystarczało ok 250zł na tygodniowe zakupy. Teraz ciężko nie przekroczyć 300zł. W piątek wyszło 340zł, gdzie z chemii były
w tym tylko płyn do płukania i płyn do czyszczenia zmywarki, w sumie 20zł. Także spokojnie wychodzi nam ok 1300-1400zł na miesiąc :/
Nie liczę w tym apteki, rossmanna i jedzenia na wynos.
w tym tylko płyn do płukania i płyn do czyszczenia zmywarki, w sumie 20zł. Także spokojnie wychodzi nam ok 1300-1400zł na miesiąc :/
Nie liczę w tym apteki, rossmanna i jedzenia na wynos.
[quote=meg post_id=70239 time=1519506889 user_id=80
A temat właściwie zaczął się od tego, że szwagier mojego męża stwierdził, że oni na pieluchy wydają 700 miesięcznie.
[/quote] To jest niewykonalne
A temat właściwie zaczął się od tego, że szwagier mojego męża stwierdził, że oni na pieluchy wydają 700 miesięcznie.
[/quote] To jest niewykonalne
Miśka, nie wiem jak u nich z częstotliwością przewijania, ale jak znam kolesia, to mógł tak rzucić, a faktycznie nie ma pojęcia ile wydaje...
My na nas dwóch wydajemy na duże zakupy około 160/170 tygodniowo.
Czasem jest w tym jakaś chemia.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
My na nas dwóch wydajemy na duże zakupy około 160/170 tygodniowo.
Czasem jest w tym jakaś chemia.
meg gdybym miała kupować premium care po cenie regularnej to nie mam szans tyle wydać... Albo strasznie marnują, albo kolega rzeczywiście nie wie ile wydaje.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Meg nie wierzę, albo żona ma inne nieplanowane wydatki i dobrze bajeruje męża
Lisbeth, podejrzewam, że nie wie. Pytanie po cholere się wypowiada... Męża to serio zmartwiło Ale mu Wasze zdanie przekazałam i mu lepiej
meg nawet gdybyście najdroższe na rynku używali to są promocje i można kupić taniej
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
To chyba niemozliwe. My bylismy prawie miesiac w Pl i i na pieluchy wydalismy moze 100zl. Tutaj to mam w takich promocjach ze nawet nie licze ile na nie wydaje Dzisiaj kupowalam pampersy za pol ceny, bo uzywamy na noc, a ostatnio za pol ceny kupilam lidlowskie- 10 opakowan bo uzywamy w dzien Pampersy kupilam za 4,50e paczke 31 sztuk- to starczy na miesiac, lidlowskie kupowalam za 1.70e za chyba 42 sztuki nie wiem ile nam schodzi
Miska, to w promocjach oczywiscie, ale ogolnie ceny tego sa dosc dobre. Normalne ceny to Pampersy fioletowe 8.90e za paczke 6tek, 31 sztuk. 10e w promocji za karton chyba 70 czy jakos tak. Te w lidlu w normalnej cenie kosztuja 3,50e (od kiedy wprowadzili nowe opakowanie i nazwe, bo wczesniej kosztowaly kolo 5e) co w porownaniu do tutejszych zarobkow to sa grosze. Pare razy do roku jest promocja za pol ceny
Lisbeth, używacie 10 pampersów dziennie?
My używamy oryginalnych pampersów i myślę, że około 120 zł na miesiąc. Ciekawostką jest, że mój mąż kupił dady (w sumie nie wiem po co, kolejny raz dałam im szansę i widzę, że są tragiczne), wychodziły w biedrze drożej niż oryginalne pampy.
My używamy oryginalnych pampersów i myślę, że około 120 zł na miesiąc. Ciekawostką jest, że mój mąż kupił dady (w sumie nie wiem po co, kolejny raz dałam im szansę i widzę, że są tragiczne), wychodziły w biedrze drożej niż oryginalne pampy.
Ja nigdy nie wiem ktore dady sa te polecane, kupowalam rozne i jakosc nie jest zla. Tragiczne sa zielone pampersy w PL, tak jak porownuje do tych fioletowych ktore sa super.
Ja czekam na promocję pampers PC taką jak była jesienią, gdzie za paczkę płaciłam 35zl. Zrobiliśmy wtedy duże zapasy, ale już się kończą.
- malwinka89
My w dzień używamy Dady fioletowe, a na noc oryginalne pampersy. Dady nie wytrzymaja całej nocy.