Lexie, a no widzisz...to nie ma co się zastanawiać

Lexie, liczymy na to ze pójdą w dol, ale narazie tego nie widze..
Tez tak myślę, ze to nie zacznie spadać
Sprowadzilas mnie na ziemieMimezja pisze: ↑14 kwie 2020, 15:34Jak pobudujesz 3 piętrowy dom to i więcej metrow wejdzie nawet jesli jest zgoda na budowę na takiej powierzchni to wyobraz sobie kwadrat wielkosci 20mx20m, to jest naprawde malo. Jak sobie postawisz parterowy dom 10x10m to po odjeciu drogi dojazdowej i zachowujac odleglosc 2 m od ogrodzenia sasiada zostanie Ci powierzchnia mniej wiecej na rozwieszenie hamaku cena za dzialke to jakis kosmos.daffodil pisze:No właśnie nawet brak mi wyczucia ile to jest 400m2 jak wczoraj w przypływie nadziei zaczęłam czytać z czym się wiąże budowa domu to stwierdzam, ze to nie dla nas
To jak podejmujecie decyzje? Skad wiesz który materiał brac, a gdzie można wziąć coś równie dobrego ale taniej? Na czym warto przyoszczędzić, a co musi być z najwyższej półki? Sami się wszystkiego nauczyliscie?
my mamy w domy 3 piece na gaz, węgiel i elektryczny,ale jak nam teraz padł gazowy, to nawet na przez myśl nie przeszło palić węglem, tylko kupujemy nowy gazowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości