Odkurzacz
Re: Odkurzacz
Itzal chodzi mi o to czy jest w stanie zapamiętać układ pomieszczeń na dwóch poziomach, np. Czy są takie opcje w aplikacji.
Nie wymagam teleportacji
Nie wymagam teleportacji
A tego to nie wiem, ja mam u gory w sumie jedno pomieszczenie, bo tylko komin dzieli sypialnie XD
To nie kwestia aplikacji tylko urządzenia.
Niektóre z tych tańszych modeli pamiętają tylko jedną mapę, czyli po przeniesieniu muszą od nowa skanować otoczenie. Mój Stefan jest w stanie zapamiętać cztery mapy, S5 Max chyba dwie.
Niektóre z tych tańszych modeli pamiętają tylko jedną mapę, czyli po przeniesieniu muszą od nowa skanować otoczenie. Mój Stefan jest w stanie zapamiętać cztery mapy, S5 Max chyba dwie.
Poszukujemy odkurzacza, bo ten vezprzewodowy super, ale qiadomo, kazdego kata nie wyczysci, wiec szukamy jeszcze czegos zeby raz w tygodniu porzadnie odkurzyc...
I tu pytanie czy macie cos godnego polecenia?
Najchetniej przygarnelibysmy bezworkowy, ale polecajki workowych tez mile widziane...
I tu pytanie czy macie cos godnego polecenia?
Najchetniej przygarnelibysmy bezworkowy, ale polecajki workowych tez mile widziane...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nilfisk coupe neo czy jakoś tak
Nilfisk. Jakikolwiek. Ja mam coupe w Es i w Pl Buddy II. Uzywalam też poprzednika modelu GM80 - chyba najlepszy z jakim mialam do czynienia,ii uzywalam też modelu Power Allergy. Generalnie wszystkie są zajebiste
Misiowa i jak, zadowolona jesteś z Xiaomi?
Dziś chcemy zamówić, po selekcji zostały dwa
XIAOMI Mi Robot Vacuum Pro
Lub
Roborock s6 Pure
Roborock pracuje 40 minut dłużej i ma więcej czujników, ale nie możemy się zdecydować
Dziś chcemy zamówić, po selekcji zostały dwa
XIAOMI Mi Robot Vacuum Pro
Lub
Roborock s6 Pure
Roborock pracuje 40 minut dłużej i ma więcej czujników, ale nie możemy się zdecydować
A ja się czaje na kolejny odkurzacz taki ręczny. Nasz ten normalny trochę zajechaliśmy przy remoncie, działa, ale kurcze nie wiem ile pociągnie. I marzy mi się Dyson, ale to jest cena nie dla mnie. Ale moje ulubione Xiaomi ma jego odpowiednik. może się zdecydujemy za jakiś czas.
Nutella, na tych grupach mieszkaniowych bardzo polecają te Roborocki.
Nutella, na tych grupach mieszkaniowych bardzo polecają te Roborocki.
Nutella pytanie nie do mnie, nie mam porównania z żadnym, ale mam vacuum 1c i miło mnie odciążył w domu. Nawet moja mama sobie zamówiła Co prawda zaraz na starcie padł nam jakiś czujnik podcisnienia, ale serwis szybko ogarnął temat.
Nuutella, odpowiem na zasadzie plusów i minusów
Plusy
-sprząta zadowalająco
-szybko się ładuje
-akumulator długo wytrzymuje (odkurzenie niecałych 80m2, to około 50% naładowania)
-fajnie podzielił sobie mieszkanie, więc jak nie ma potrzeby odkurzania całego, to tylko odpalam przestrzeń przy dniach wejściowych i ogarnia piasek od zakładania butów. Uwielbiam to- 2 kliknięcia na telefonie i gotowe
Wady
- dość głośny (nie wiem jak wypada na tle innych ale spodziewałam się, że będzie mniej hałasował)
-przy każdym myciu muszę ustawiać wirtualną ścianę, żeby nie wjechał na dywan. Brakuje takiego czujnika.
Namiast sam sprzęt jest bardzo fajny i nie żałuję zakupu.
Plusy
-sprząta zadowalająco
-szybko się ładuje
-akumulator długo wytrzymuje (odkurzenie niecałych 80m2, to około 50% naładowania)
-fajnie podzielił sobie mieszkanie, więc jak nie ma potrzeby odkurzania całego, to tylko odpalam przestrzeń przy dniach wejściowych i ogarnia piasek od zakładania butów. Uwielbiam to- 2 kliknięcia na telefonie i gotowe
Wady
- dość głośny (nie wiem jak wypada na tle innych ale spodziewałam się, że będzie mniej hałasował)
-przy każdym myciu muszę ustawiać wirtualną ścianę, żeby nie wjechał na dywan. Brakuje takiego czujnika.
Namiast sam sprzęt jest bardzo fajny i nie żałuję zakupu.
adu, sprzetalam jednym Dysonem recznym ale mialam go przeklete, non stop sie zapychal, a w tym domu nie bylo brudno mozna powiedziec ze bylo czysto, nie bylo dzieci ani zwierzat
Misiowa ile decybeli wydaje? U nas niby do 75 ale mam okap 52db i ten drugi jest nieporównywalnie głośniejszy. Za zamkniętymi drzwiami praktycznie go nie słychać, a w sypialni zwykle działa dopiero jak uśpie Maksa. Nie przeszkadza nam tez np podczas oglądania tv
My kiedyś oglądaliśmy Dysona w sklepie i wydawał się taki rozklekotany, jakby miał się zaraz rozpaść. Plastik był okropnie porysowany, nie wyglądał solidnie. Bardzo słabe wrażenie na nas zrobił.
Dlatego ja xhce xiaomi, cena lepsza, wykonanie podobno tez przynajmniej tam piszą na grupach
A fajny taki ręczny, bo jakbym nie musiała targać tamtego do kanapy to dla mnie ideolo, a one mają te małe wyciągane
A fajny taki ręczny, bo jakbym nie musiała targać tamtego do kanapy to dla mnie ideolo, a one mają te małe wyciągane