Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Katherina, ja mam strasznie nierówne okresy, ostatnio akurat znowu mam wybitnie mało czasu. Chociaż jakbym wliczała podręczniki, to myślę, że 52 bym już dawno przebiła:P
A Ty faktycznie przez dłuższy czas się nie udzielałaś w wątku, aż się zastanawiałam, czemu przestałaś wrzucać (bo w to, że przestałaś czytać nie uwierzę;))
A Ty faktycznie przez dłuższy czas się nie udzielałaś w wątku, aż się zastanawiałam, czemu przestałaś wrzucać (bo w to, że przestałaś czytać nie uwierzę;))
Efryna, przez długi czas używałam aplikacji Legimi i tam miałam abonament bez limitu i zaczynając książkę robilam print screena i wrzucałam. Potem wróciłam do wersji papierowej bądź Kindle'a i ciągle zapominam wrzucić. Ale myślę, że przeczytałam pewnie z połowę tego, co w zeszłym roku.
I też czytam zrywami.
I też czytam zrywami.
- mała_czarna
Misiaq mocno przewidywalny główny wątek ale ogólnie czytalo mi się ok.
63/2018
63/2018

Misiaq, a bardzo przyjemnie się czyta (to książka w formie wywiadów z lekarzami na różne tematy ginekologiczne), chociaż zapewne książkę bym odradziła co wrażliwszym starającym się o dziecko, albo w pierwszej ciąży;)
46/2018 (długi weekend
)

46/2018 (długi weekend

Swietna książka_daga_ pisze:73/2018

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Pozytywne myślenie i Świat wydaje się piękniejszy 

47/2018

Skończyłam właśnie tę książkę, co wrzucałam (jeszcze bez pomysłu na kolejną) i ogólnie chciałam się podzielić, bo bardzo przyjemna lektura -- wprawdzie nie jest bardzo zaskakująca, ale naprawdę nie mogłam się oderwać. Totalnie przypadkowy tytuł z targów książki.
- Escherichia
Escherichia -- mi też się bardzo książka podobała, pamiętam, że śmiałam się do siebie w komunikacji publicznej, aż głupio
48/2018 (a co, przeczytam te 52, zwłaszcza, że jeszcze dwa mrozy na półce)

48/2018 (a co, przeczytam te 52, zwłaszcza, że jeszcze dwa mrozy na półce)